М'яч волейбольний Molten 5500 Replica

КОД ТОВАРУ: 116888
  • М'яч волейбольний Molten 5500 Replica
  • М'яч волейбольний Molten 5500 Replica - Фото №2
М'яч волейбольний Molten 5500 Replica
М'яч волейбольний Molten 5500 Replica зроблений з високоякісних матеріалів. Завдяки сучасній технології Flistatec, м'яч має більш точну траєкторію польоту. Пружна бутилова камера, що знаходиться всередині цього м'яча, покращує його амортизаційні властивості. Після удару, м'яч не деформується. Призначений для аматорської гри в залі. Яскравий дизайн цього волейбольного м'яча зробить гру з ним більш видовищною і запам'ятовується. Характеристики: Тип з'єднання панелей: склеювання; Кількість панелей: 18; Матеріал: поліуретан; Матеріал камери: бутил; Тип м'яча: класичний; Тип гральної поверхні: для залу; Вага: 260-280 гр. Виробник: Molten (КНР).
Molten
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
554 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 74 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Білий
Розмір
5
Виробництво
Репліка
АРТИКУЛ
PU004
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

М'яч волейбольний Molten 5500 Replica зроблений з високоякісних матеріалів. Завдяки сучасній технології Flistatec, м'яч має більш точну траєкторію польоту. Пружна бутилова камера, що знаходиться всередині цього м'яча, покращує його амортизаційні властивості. Після удару, м'яч не деформується. Призначений для аматорської гри в залі. Яскравий дизайн цього волейбольного м'яча зробить гру з ним більш видовищною і запам'ятовується.

Характеристики:
Тип з'єднання панелей:
склеювання;
Кількість панелей: 18;
Матеріал: поліуретан;
Матеріал камери: бутил;
Тип м'яча: класичний;
Тип гральної поверхні: для залу;
Вага: 260-280 гр.


Виробник: Molten (КНР).


М'яч волейбольний Molten 5500 Replica купити за вигідною ціною 554 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Волейбольные мячи таких торгових марок, як наприклад: Molten в онлайн каталозі Терра Спорт
М'яч волейбольний Molten 5500 Replica М'яч волейбольний Molten 5500 Replica - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "М'яч волейбольний Molten 5500 Replica"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Волейбольні м'ячі

Давно мрієте зайнятися спортом? М'яч волейбольний Molten 5500 Replica буде Вашим першим кроком. В « Волейбольні м'ячі » є все, що необхідно спортсмену. Волейбольні м'ячі здивує Вас своєю якістю. М'яч волейбольний IVN Minksa WildSun (IV-MN8619) , М'яч волейбольний IVN Minksa WildSun (IV-MN8619) і М'яч волейбольний IVN Minksa WildSun (IV-MN8619) від знаменитих світових виробників 5269 Ви знайдете в нашому розділі Волейбольні м'ячі . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Волейбольні м'ячі . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн