М'яч гімнастичний (фітбол) 85 см Togu Pushball ABS фіолетовий

КОД ТОВАРУ: 90718
  • М'яч гімнастичний (фітбол) 85 см Togu Pushball ABS фіолетовий
М'яч гімнастичний (фітбол) 85 см Togu Pushball ABS фіолетовий
Матеріал: Crylon. Діаметр: 85 см. Максимальне навантаження: 250 кг. Навіть при значному пошкодженні м'яч не розривається миттєво, а повільно випускає повітря, запобігаючи різке падіння. Екологічно чистий матеріал.
Togu
  • Мяч гимнастический (фитбол) 85 см Togu Pushball ABS желтый
  • Мяч гимнастический (фитбол) 85 см Togu Pushball ABS фиолетовый
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
2 327 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 311 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Фіолетовий
Антирозрив (ABS)
Є
Комплектація
Тільки м'яч
АРТИКУЛ
400850-v
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

*Увага! Кількість товарів за акційною ціною обмежена! Можливо, в цей самий момент хтось замовляє останній з них. Поспішайте!

М'яч Togu Pushball ABS володіє підвищеною надійністю, яку забезпечує запатентована протирозривні система ABS (Anti-Burst-System). Навіть при значному пошкодженні м'ячі Togu з ABS розриваються миттєво, а повільно випускають повітря, запобігаючи різке падіння з м'яча.

М'яч гімнастичний (фітбол) Togu Pushball 85 см виготовлений з екологічно чистого матеріалу Crylon, який не містить важких металів і канцерогенних барвників. Матеріал Crylon безпечний для здоров'я дорослих і дітей.

М'яч-фітбол призначений для оздоровчої гімнастики, заснованої на використанні м'ячів великого діаметру. М'яч підходить для дітей і дорослих. М'яч Togu володіє підвищеною надійністю, яку забезпечує запатентована протирозривні система ABS. У комплект входить плакат з описом вправ.

Використовуючи м'яч для гімнастики можна повернути тонус м'язів, красу фігурі і забути про болі в спині. Фітбол поєднує в собі як кардіо-, так і силове навантаження. Тому гімнастичний м'яч підходить для занять як в спортзалі, фітнес-центрі, так і вдома. Можна займатися тільки з фітболом, а можна поєднувати його і з іншими видами фітнесу.

Але м'яч гімнастичний можна використовувати не тільки в якості простого і мобільного тренажера, що дозволяє придбати відмінну форму. М'яч для фітнесу користується популярністю і в сучасних офісах. У деяких з них вже давно стільці замінили м'ячами. На досвіді перевірено: навіть після 12-годинного сидіння за столом на такому «стільці» не болить спина. До того ж, ще й калорії додаткові спалюються - понад 300 щодня. При виборі м'яча враховується вага і зріст.

Характеристики:

Матеріал: Crylon

Діаметр: 85 см

Максимальне навантаження: 250 кг

Колір фіолетовий.

Рекомендації по підбору м'яча:

Діаметр м'яча

45

55

65

75

85

Для росту, см

до 152 см 152 - 165 см 165-185 см 185-202 см вище 202 см

Виробник: Togu (Німеччина)

Togu - м'ячі для здорової спини!

Вся продукція Togu має сертифікат Асоціації «Здорова Спина» з Німеччини. Перевагами виробів марки Togu є легкість, міцність, довговічність, досконалість форм, матеріалів і яскравість кольорів.


М'яч гімнастичний (фітбол) 85 см Togu Pushball ABS фіолетовий купити за вигідною ціною 2 327 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Мячи для фитнеса таких торгових марок, як наприклад: Togu в онлайн каталозі Терра Спорт
М'яч гімнастичний (фітбол) 85 см Togu Pushball ABS фіолетовий

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "М'яч гімнастичний (фітбол) 85 см Togu Pushball ABS фіолетовий"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ М'ячі для фітнесу

Давно мрієте зайнятися спортом? М'яч гімнастичний (фітбол) 85 см Togu Pushball ABS фіолетовий буде Вашим першим кроком. В « М'ячі для фітнесу » є все, що необхідно спортсмену. М'ячі для фітнесу здивує Вас своєю якістю. М'яч для фітнесу (фітбол) полумассажний 65см Body Skulpture рожевий , М'яч для фітнесу (фітбол) полумассажний 65см Body Skulpture рожевий і М'яч для фітнесу (фітбол) полумассажний 65см Body Skulpture рожевий від знаменитих світових виробників 95 Ви знайдете в нашому розділі М'ячі для фітнесу . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів М'ячі для фітнесу . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн