М'яч футбольний Winner Street Fun

КОД ТОВАРУ: 94940
  • М'яч футбольний Winner Street Fun
М'яч футбольний Winner Street Fun
Тип м'яча: футбольний. Матеріал зовнішнього покриття: ПВХ + гума. Матеріал камери: бутил. Матеріал нитки: поліестер, кручена. Розмір: 5. Довжина кола: 68-70 см. Вага: 420-445 м Колір: чорно-помаранчевий.
Winner
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
509 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 68 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
5
Тип
М'ячі футбольні
Матеріал
Гума
АРТИКУЛ
W-StreetFun
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Багато хто мріє мати можливість тренуватися або безпосередньо вести гру на твердих поверхнях, таких як асфальт, бетон, паркет, лінолеум, а також щебінь, грунт і ін. Виробники компанії Winner почули Вас, тому спеціально був розроблений футбольний м'яч для вуличного футболу - М'яч футбольний Winner Street Fun. М'яч має відмінні властивості, що стосується його складових, але завдяки цьому залишається лідером серед вибору м'ячів для вуличного футболу. Верхній шар - ПВХ + гума, що забезпечує м'ячу довговічність і міцність, а також два підкладкових шару.

 

особливості:

- лідер серед м'ячів для вуличного футболу;

- панелі зшиті між собою вручну крученої ниткою;

- стильний дизайн, цікаве колірне рішення.

 

М'яч футбольний Winner Street Fun - зроби свою гру більш екстремальною!

 

Характеристики:

Тип м'яча: футбольний;

Матеріал зовнішнього покриття: ПВХ + гума;

Матеріал камери: бутил;

Матеріал нитки: поліестер, кручена;

Розмір: 5;

Довжина кола: 68-70 см;

Вага: 420-445 г;

Колір: чорно-помаранчевий.

 

Виробник: Winner (Угорщина).

Угорська компанія Winner існує ще з 1953 року, і до цього дня вони не розгубили свої потужності і потенціал. Фірма спеціалізується на виготовленні м'ячів для таких видів спорту, як футбол, баскетбол, волейбол, гандбол, водне поло. За ці роки компанія зайняла почесне місце серед конкурентів, завдяки високій якості продукції, що випускається і прагненню задовольнити всі основні потреби потенційних покупців. Найважливішою заслугою Winner стало те, що Міжнародна федерація футболу схвалює м'ячі компанії і дозволяє випускати їх під егідою FIFA.

 

 


М'яч футбольний Winner Street Fun купити за вигідною ціною 509 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Футбольные мячи таких виробників, як наприклад: Winner в магазині terrasport.ua
М'яч футбольний Winner Street Fun

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "М'яч футбольний Winner Street Fun"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Футбольні м'ячі

Давно мрієте зайнятися спортом? М'яч футбольний Winner Street Fun буде Вашим першим кроком. В « Футбольні м'ячі » є все, що необхідно спортсмену. Футбольні м'ячі здивує Вас своєю якістю. М'яч футбольний Molten F5V1700 , М'яч футбольний Molten F5V1700 і М'яч футбольний Molten F5V1700 від знаменитих світових виробників 392 Ви знайдете в нашому розділі Футбольні м'ячі . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Футбольні м'ячі . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн