М'яч футбольний Select Team FIFA білий

КОД ТОВАРУ: 109533
  • М'яч футбольний Select Team FIFA білий
М'яч футбольний Select Team FIFA білий
Вага: 435 гр. Матеріал камери: латекс за технологією "Zero-wing". Розмір: 5, панелей 32. Матеріал покришки: ламінований поліуретан. Колір білий; Тип з'єднань: ручний пошив. Вид спорту: футбол. Особливості: ідеальна герметичність, хороша траєкторія польоту, тривалої експлуатації зі збереженням форми, ручна зшивання, використання як в аматорських іграх, так і на професійному рівні.
Select
  • Мяч футбольный Select Team FIFA белый
  • Мяч футбольный Select Team FIFA желтый
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
992 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 132 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Білий
Розмір
5
Тип
М'ячі футбольні
Матеріал
Термополіуретан
АРТИКУЛ
367552
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

УВАГА! Перевіряйте наявність голограми "Select. Оригінальна продукція" на всі товари ТМ Select. У зв'язку з почастішала продажем контрафактної продукції бренду, всі оригінальні вироби ТМ Select з 01.02.2016г. поставляються виключно з фірмовою голограмою. Якщо продукт не має голографічного захисту, Ви ризикуєте придбати підробку сумнівної якості. Будьте уважні!


М'яч футбольний Select Team FIFA білий - варіант серії м'ячів Селект. Траєкторія польоту вивірена, передбачувана. Цей швидкий легкий м'яч забезпечить високу якість гри на поле різної фактури. Ручний пошиття і просочення смолою внутрішніх швів гарантують герметичність, захист від вологи. Латексна камера забезпечує щільність і пружність, м'яч не деформується від ударів. Форма зберігається протягом усього терміну експлуатації. Грати таким м'ячем ні з чим незрівняне задоволення. М'яч цієї моделі призначений для тренувань і професійних ігор, але новачкам теж підійде, тому що вчитися грати потрібно якісними виробами.

особливості:

  • абсолютна герметичність внаслідок просочення смолою внутрішніх швів;
  • траєкторія польоту передбачувана;
  • глянсова поверхня підвищеної зносостійкості;
  • зберігає округлу форму протягом усього терміну експлуатації;
  • ручний пошив вироби.

М'яч футбольний Select Team FIFA білий - гарантія виграшу!

Характеристики:
Вага: 435 гр;
Матеріал камери: латекс за технологією "Zero-wing";
Розмір: 5, панелей 32;
Матеріал покришки: ламінований поліуретан;
Колір: білий;
Тип з'єднань: ручний пошив;
Вид спорту: футбол.

Виробник: Select (Данія).
М'ячі фірми Select виготовлені професіоналами своєї справи. Крім того творець фірми Ойгіль Нільсен мав найбезпосередніший стосунок до футболу. Він був голкіпером і вельми успішним, але заробітки спортсменів в той час були невеликим і він вирішив зайнятися бізнесом. Став робити речі, в яких розбирається. М'ячі тоді були зі шнурівкою, яка завдавала чимало незручностей гравцям під час гри. Ойгіль Нільсен зумів замінити її внутрішніми швами, замінив також матеріал, так як м'ячі набирали вагу при намоканні. М'ячі Селект кращі в своєму роді.


М'яч футбольний Select Team FIFA білий купити по реально виправданою вартості 992 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Футбольные мячи таких брендів, як наприклад: Select в інтернет каталозі Терраспорт
М'яч футбольний Select Team FIFA білий

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "М'яч футбольний Select Team FIFA білий"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Футбольні м'ячі

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? М'яч футбольний Select Team FIFA білий допоможе досягти мети. В « Футбольні м'ячі » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Футбольні м'ячі порадує Вас високою якістю. М'яч футбольний Winner Elektra , М'яч футбольний Winner Elektra і М'яч футбольний Winner Elektra від кращих світових брендів 392 Ви побачите в нашій категорії Футбольні м'ячі . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Футбольні м'ячі . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн