М'яч футбольний Errea Mercurio Ball T0101-376

КОД ТОВАРУ: 100471
  • М'яч футбольний Errea Mercurio Ball T0101-376
М'яч футбольний Errea Mercurio Ball T0101-376
м'яч футбольний Errea Mercurio Ball T0101-376. Матеріал зовнішнього покриття: синтетична шкіра. Матеріал камери: латекс. Кількість панелей: 32. Розмір: 5. Довжина кола: 68 - 70 см. Вага: 410 - 450 гр. Колір: білий з додаванням блакитного і синього. Особливості: відмінне співвідношення ціни і якості.
Errea
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
585 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 78 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Білий
Розмір
5
Тип
М'ячі футбольні
Матеріал
Синтетична шкіра
АРТИКУЛ
T0101-376
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Футбол - прекрасне видовище для мільйонів, але лише увазі активних любителів футболу представлений професійний футбольний м'яч Errea Mercurio Ball. Підходить для ігор на будь-якому покритті, потрібно лише Ваше бажання зібратися з друзями і показати всім оточуючим, як потрібно грати в вищих лігах. Також можна використовувати в якості командних тренувань з футболу. М'яч має латексну камеру, три підкладкових шару з поліестеру і все це знаходиться під шаром синтетичної шкіри, що забезпечує м'ячу відносно не високу ціну, але ні в чому не поступається якість натуральної шкіри.

 

особливості:

- має 32 панелі, які міцно зшиті;

- камера латексна, а також у складі якісна синтетична шкіра;

- щодо рівня ринку футбольних м'ячів - відмінне співвідношення ціни і якості.

 

Характеристики:

Тип м'яча: футбольний;

матеріал:
- зовнішнього покриття: синтетична шкіра;
- камери: латекс;

Кількість панелей: 32;

Розмір: 5;

Довжина кола: 68 - 70 см .;

Вага: 410 - 450 гр .;

Колір: білий з додаванням блакитного і синього.

 

Виробник: Errea (Італія).

Італійський виробник Errea спеціалізується на випуску спортивного продукції, екіпіровці для таких видів спорту, як волейбол, баскетбол, футбол, регбі та американський футбол. Компанія відрізняється своїм неперевершеним якістю виготовленої продукції, а також тим, що всі, що вони роблять націлене безпосередньо на споживачів. Errea - перша компанія, яка, випускаючи одяг для гравців командних видів спорту отримала сертифікацію Oeko-Tex, за цим слід, що випущена продукція з подібним ярликом є екологічно чистою, без використання токсичних і канцерогенних речовин.

 


М'яч футбольний Errea Mercurio Ball T0101-376 вибрати за доступною вартості 585 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Футбольные мячи таких брендів, як наприклад: Errea в каталозі магазина Terrasport
М'яч футбольний Errea Mercurio Ball T0101-376

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "М'яч футбольний Errea Mercurio Ball T0101-376"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Футбольні м'ячі

Давно хотіли зайнятися спортом? М'яч футбольний Errea Mercurio Ball T0101-376 - це Ваш перший крок. В « Футбольні м'ячі » є все, що знадобиться спортсмену. Футбольні м'ячі здивує Вас своєю оригінальністю. М'яч футбольний Velo , М'яч футбольний Velo і М'яч футбольний Velo від кращих світових виробників 392 Ви можете знайти в нашій категорії Футбольні м'ячі . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Футбольні м'ячі . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн