М'яч для регбі Mikasa 7700

КОД ТОВАРУ: 100473
  • М'яч для регбі Mikasa 7700
М'яч для регбі Mikasa 7700
М'яч регбійний Mikasa. Матеріал зовнішнього покриття: гума. Матеріал камери: бутил. Розмір: 5. Вага: 410 - 460 гр. Колір помаранчевий. Особливості: має додаткові гумові виступи, зроблений з високоякісної гуми, міцно прошитий, підходить для гри на будь-якому покритті.
Mikasa
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
375 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 50 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Помаранчевий
Розмір
5
Тип
М'яч
АРТИКУЛ
7700
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Регбі - гра сильних людей. Для того, що б мати необхідні навички Вам знадобиться регбійний м'яч від Mikasa. Він володіє відмінними властивостями, при Перепасовка м'яч не вислизає з рук завдяки гумовому покриттю і спеціальними виступами з гумових пупиришек. Дуже добре підходить для командної тренування і відпрацювання відмінних фінтів. М'яч класичного помаранчевого кольору, можна використовувати абсолютно на будь-якому покритті.

 

особливості:

- має додаткові гумові виступи;

- зроблений з високоякісної гуми, міцно прошитий;

- підходить для гри на будь-якому покритті.

 

М'яч регбійний Mikasa - перший помічник для досягнення поставленої мети!

 

Характеристики:

Тип м'яча: регбійний;

матеріал:  
- зовнішнього покриття: гума;

- камери: бутил;

Розмір: 5;

Вага: 410 - 460 гр .;

Колір: помаранчевий.

 

Виробник: Mikasa (Японія).

Японська компанія Mikasa займається розробкою різної спортивної екіпіровки, в основному для видів спорту, в яких використовується м'яч. Займає хороше місце серед конкурентів, впроваджуючи свої власні технології, торкаючись вдосконалення спортивних товарів. Mikasa є постійним офіційним партнером для FIVB, FINA і CEV. Споживачі можуть знайти таку відмінну для себе межу, як співвідношення ціна-якість, так як чудове японське якість, щодо ринкових цін, тримається на середньому рівні.

 


М'яч для регбі Mikasa 7700 купити по реально виправданою вартості 375 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Товары для игр с мячом таких брендів, як наприклад: Mikasa в інтернет каталозі Терраспорт
М'яч для регбі Mikasa 7700

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "М'яч для регбі Mikasa 7700"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Товари для ігор з м'ячем

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? М'яч для регбі Mikasa 7700 допоможе досягти мети. В « Товари для ігор з м'ячем » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Товари для ігор з м'ячем порадує Вас високою якістю. Самокат триколісний з нахилом керма 21st Scooter W-30 помаранчевий , Самокат триколісний з нахилом керма 21st Scooter W-30 помаранчевий і Самокат триколісний з нахилом керма 21st Scooter W-30 помаранчевий від кращих світових брендів 50 Ви побачите в нашій категорії Товари для ігор з м'ячем . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Товари для ігор з м'ячем . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн