Мяч для пилатеса Sveltus Soft Ball синий, 24 см, в коробке (SLTS-0416)

КОД ТОВАРУ: 481785
  • Мяч для пилатеса Sveltus Soft Ball синий, 24 см, в коробке (SLTS-0416)
  • Мяч для пилатеса Sveltus Soft Ball синий, 24 см, в коробке (SLTS-0416) - Фото №2
Мяч для пилатеса Sveltus Soft Ball синий, 24 см, в коробке (SLTS-0416)
Мяч для пилатеса Sveltus Soft Ball идеально подходит для релакса, укрепления мышц, занятий гимнастикой, фитнесом, пилатесом или другими видами спорта.Уровень надувания мяча легко регулируется с помощью специальной соломинки (в комплекте), это позволяет выполнять более разнообразный спектр упражнений учитывая все технические требования.Мяч Sveltus Soft Ball можно использовать в воде.Без фталатов и неприятного запаха.Высокое качество!Упакован в коробку. Характеристики:Диаметр (см): 22-24Допуск: +-10%Вес (кг): 0,12Цвет: СинийМатериал: ПВХУпаковка: коробкаПроизводитель: Sveltus (Франция)Изобретатель знаменитых резинок для фитнеса (Elastiband®) компания Sveltus более 30 лет является одним из мировых лидеров в разработке и производстве аксессуаров для спорта. Sveltus выпускает инновационные продукты только наивысшего качества, многие из которых не имеют аналогов. Для гарантии максимального качества все проекты, образцы и конечная продукция Sveltus тщательно тестируются в собственных лабораториях. Бренд представлен в 80 странах мира, а теперь официально и в Украине.
Sveltus
КУПИТИ
ЦІНА:
299 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 40 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
Антирозрив (ABS)
Немає
Комплектація
Тільки м'яч
АРТИКУЛ
SLTS-0416
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Мяч для пилатеса Sveltus Soft Ball идеально подходит для релакса, укрепления мышц, занятий гимнастикой, фитнесом, пилатесом или другими видами спорта.

Уровень надувания мяча легко регулируется с помощью специальной соломинки (в комплекте), это позволяет выполнять более разнообразный спектр упражнений учитывая все технические требования.


Мяч Sveltus Soft Ball можно использовать в воде. Без фталатов и неприятного запаха. Высокое качество!


Упакован в коробку.

 

Характеристики:

  • Диаметр (см): 22-24
  • Допуск: +-10%
  • Вес (кг): 0,12
  • Цвет: Синий
  • Материал: ПВХ
  • Упаковка: коробка

Производитель: Sveltus (Франция)

Изобретатель знаменитых резинок для фитнеса (Elastiband®) компания Sveltus более 30 лет является одним из мировых лидеров в разработке и производстве аксессуаров для спорта. Sveltus выпускает инновационные продукты только наивысшего качества, многие из которых не имеют аналогов. Для гарантии максимального качества все проекты, образцы и конечная продукция Sveltus тщательно тестируются в собственных лабораториях. Бренд представлен в 80 странах мира, а теперь официально и в Украине.


Мяч для пилатеса Sveltus Soft Ball синий, 24 см, в коробке (SLTS-0416) купити за вигідною ціною 299 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Мячи для фитнеса таких торгових марок, як наприклад: Sveltus в інтернет-магазині Терраспорт
Мяч для пилатеса Sveltus Soft Ball синий, 24 см, в коробке (SLTS-0416) Мяч для пилатеса Sveltus Soft Ball синий, 24 см, в коробке (SLTS-0416) - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Мяч для пилатеса Sveltus Soft Ball синий, 24 см, в коробке (SLTS-0416)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ М'ячі для фітнесу

Давно мрієте зайнятися спортом? Мяч для пилатеса Sveltus Soft Ball синий, 24 см, в коробке (SLTS-0416) буде Вашим першим кроком. В « М'ячі для фітнесу » є все, що необхідно спортсмену. М'ячі для фітнесу здивує Вас своєю якістю. М'яч для фітнесу (фітбол) масажний 65 см Tunturi , М'яч для фітнесу (фітбол) масажний 65 см Tunturi і М'яч для фітнесу (фітбол) масажний 65 см Tunturi від знаменитих світових виробників 95 Ви знайдете в нашому розділі М'ячі для фітнесу . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів М'ячі для фітнесу . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн