М'яч для американського футболу Wilson TDJ Official JR Football SS16 Brown

КОД ТОВАРУ: 119339
  • М'яч для американського футболу Wilson TDJ Official JR Football SS16 Brown
М'яч для американського футболу Wilson TDJ Official JR Football SS16 Brown
Тип: м'яч для американського футболу. Матеріал: шкіра синтетична. Вага: 345 гр. Колір коричневий. Особливості м'яча: хороший рівень зчеплення з рукою; ідеальний контроль; повітронепроникні камери; тривалий термін використання.
Wilson
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
2 638 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 352 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Коричневий
Матеріал м'яча
Синтетична шкіра
АРТИКУЛ
WTF1360B
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

М'яч для американського футболу Wilson TDJ Official JR Football SS16 Brown володіє хорошими швидкісними параметрами. Невелика вага і бічні білі смуги дозволяють тримати ідеальний контроль. Груба композитна шкіра забезпечує якісне зчеплення і перешкоджає ковзанню м'яча в руці. Внутрішня і зовнішня камери, надають правильну форму, відсутність деформації і повну воздухонепроницаемость. Запатентована шнурівка має білий колір.

Особливості м'яча:

  - хороший рівень зчеплення з рукою;

  - ідеальний контроль;

  - повітронепроникні камери;

  - тривалий термін використання.

Характеристики:

  Тип: м'яч для американського футболу;

  Матеріал: шкіра синтетична;

  Вага: 345 гр;

  Колір: коричневий.

 

Виробник: Wilson (США).

Wilson є американської торговою маркою, головний офіс якої з 1913 року працює в місті Чикаго. Виробник займається виготовленням і продажем різних спортивних товарів по всьому світу. Продукцією бренду Wilson користуються знамениті спортсмени, такі як Серена Вільямс, Піт Сампрас, Вікторія Азаренко і багато інших.


М'яч для американського футболу Wilson TDJ Official JR Football SS16 Brown підібрати і замовити по які завищеною вартістю 2 638 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Товары для американского футбола таких торгових марок, як наприклад: Wilson в онлайн каталозі Терра Спорт
М'яч для американського футболу Wilson TDJ Official JR Football SS16 Brown

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "М'яч для американського футболу Wilson TDJ Official JR Football SS16 Brown"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Товари для американського футболу

Давно планували зайнятися фігурою? М'яч для американського футболу Wilson TDJ Official JR Football SS16 Brown допоможе на шляху до мети. В « Товари для американського футболу » є все, що необхідно спортсмену. Товари для американського футболу обрадує Вас високою якістю. М'яч для американського футболу Wilson NFL Mini Team Logo Football PT SS15 , М'яч для американського футболу Wilson NFL Mini Team Logo Football PT SS15 і М'яч для американського футболу Wilson NFL Mini Team Logo Football PT SS15 від топових світових брендів 4568 Ви зможете побачити в нашій лінійці Товари для американського футболу . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Товари для американського футболу . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн