М'яч баскетбольний Spalding Rookie Gear Outdoor №4

КОД ТОВАРУ: 266652
  • М'яч баскетбольний Spalding Rookie Gear Outdoor №4
М'яч баскетбольний Spalding Rookie Gear Outdoor №4
Баскетбольний м'яч Rookie Gear Outdoor від легендарного американського виробника Spalding, що гарантує високу якість виробу. Рекомендується для юних баскетболістів віком до 8 років. М'яч Spalding Rookie Gear Outdoor - це відмінне співвідношення міцності і високих ігрових характеристик. Якісне гумове покриття м'яча знижує віддачу і зберігає швидкість при передачі, забезпечуючи контроль в будь-яких ігрових ситуаціях. ОСОБЛИВОСТІ: розмір №4 матеріал покриття: гума рекомендується для віку до 8 років для гри на вулиці
Spalding
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
899 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 120 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Розмір
4
Тип
М'ячі
Матеріал м'яча
Гума
АРТИКУЛ
3001595011514
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Баскетбольний м'яч Rookie Gear Outdoor від легендарного американського виробника Spalding, що гарантує високу якість виробу. Рекомендується для юних баскетболістів віком до 8 років.


М'яч Spalding Rookie Gear Outdoor - це відмінне співвідношення міцності і високих ігрових характеристик. Якісне гумове покриття м'яча знижує віддачу і зберігає швидкість при передачі, забезпечуючи контроль в будь-яких ігрових ситуаціях.


ОСОБЛИВОСТІ:

  • розмір №4
  • матеріал покриття: гума
  • рекомендується для віку до 8 років
  • для гри на вулиці


Виробник: Spalding (США).


Spalding - ізвістная у всьому світі американська компанія, заснована менеджером бейсбольної команди Альбертом Спалдінга в 1876 році. На сьогоднішній день є провідним виробником м'ячів для баскетболу, який офіційно поставляє їх для ліги NBA c 1983 року. М'ячі виготовляються за особливою технологією, завдяки якій, вони не втрачають колір і служать не один рік.



М'яч баскетбольний Spalding Rookie Gear Outdoor №4 підібрати і купити за реальною ціною 899 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Баскетбольные мячи таких торгових марок, як наприклад: Spalding в електронному магазині Terra Sport
М'яч баскетбольний Spalding Rookie Gear Outdoor №4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "М'яч баскетбольний Spalding Rookie Gear Outdoor №4"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Баскетбольні м'ячі

Давно хочете зайнятися фігурою? М'яч баскетбольний Spalding Rookie Gear Outdoor №4 допоможе почати легко. В « Баскетбольні м'ячі » є все, що Вам знадобиться. Баскетбольні м'ячі обрадує Вас своєю надійністю. М'яч баскетбольний Alvic Tricolor Al-Wi-Tr-7 №7 , М'яч баскетбольний Alvic Tricolor Al-Wi-Tr-7 №7 і М'яч баскетбольний Alvic Tricolor Al-Wi-Tr-7 №7 від кращих світових постачальників 3691 Ви зможете знайти в нашій лінійці Баскетбольні м'ячі . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Баскетбольні м'ячі . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн