М'яч баскетбольний гумовий Spalding Perform73954Z TF-150 №6

КОД ТОВАРУ: 76589
  • М'яч баскетбольний гумовий Spalding Perform73954Z TF-150 №6
М'яч баскетбольний гумовий Spalding Perform73954Z TF-150 №6
Особливості м'яча: баскетбольний, гумове покриття, міцний, підходить для розвиваючих ігор, зносостійкий, добре збалансований, підходить для тренувань на вуличних баскетбольних майданчиках / в спортзалах, пристосований для тренувань аматорських / професійних команд. Матеріал зовнішнього покриття: синтетична шкіра. Матеріал камери: бутил. Довжина кола: 720-750 мм. Розмір: 6. Колір: помаранчевий.
Spalding
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
530 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 71 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Помаранчевий
Розмір
6
Тип
М'ячі
Матеріал м'яча
Синтетична шкіра
АРТИКУЛ
73954Z
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

М'яч баскетбольний Spalding Perform призначений як для баскетбольної гри, так і для розвиваючих ігор. Його перевагою є те, що він підходить для ігор і тренувань, як аматорських, так і професійних команд. Завдяки бутиловой камері цей м'яч відмінно збалансований і зберігає швидкість при передачі.
М'яч баскетбольний Spalding Perform відноситься до типу indoor / outdoor, що означає його придатність, як для гри як в приміщенні, так і на вулиці. Розмір цього м'яча (розмір 6) прийнято використовувати в іграх жіночих команд. Помаранчевий колір м'яча повністю відповідає встановленим для баскетбольних м'ячів стандарту. Завдяки особливій технології виготовлення, цей м'яч з плином часу не втратить свій колір.


Особливості м'яча:
- баскетбольний;
- синтетична шкіра;
- міцний;
- підходить для розвиваючих ігор;
- зносостійкий;
- добре збалансований;
- підходить для тренувань на вуличних баскетбольних майданчиках / в спортзалах;
- пристосований для тренувань аматорських / професійних команд;
- не втрачає колір згодом.

М'яч баскетбольний Spalding Perform - відмінний м'яч для ігор і тренувань!


Характеристики:
Матеріал зовнішнього покриття: синтетична шкіра.
Матеріал камери: бутил.
Довжина кола: 720-750 мм.
Розмір: 6.
Колір: помаранчевий.

Виробник: Spalding (США).
Ця всесвітньо відома компанія була заснована в 1876 році Альбертом Спалдінга, пітчер і менеджером бейсбольної команди. Spalding - провідний виробник баскетбольних м'ячів, що є офіційним постачальником м'ячів в Національну баскетбольну асоціацію з 1983 року. Компанія також поставляє офіційні м'ячі американській футбольній лізі. Завдяки особливій технології виготовлення м'ячі Spalding - міцні, зносостійкі і з плином часу не втрачають колір.


М'яч баскетбольний гумовий Spalding Perform73954Z TF-150 №6 підібрати і замовити по які завищеною вартістю 530 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Баскетбольные мячи таких торгових марок, як наприклад: Spalding в онлайн каталозі Терра Спорт
М'яч баскетбольний гумовий Spalding Perform73954Z TF-150 №6

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "М'яч баскетбольний гумовий Spalding Perform73954Z TF-150 №6"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Баскетбольні м'ячі

Давно планували зайнятися фігурою? М'яч баскетбольний гумовий Spalding Perform73954Z TF-150 №6 допоможе на шляху до мети. В « Баскетбольні м'ячі » є все, що необхідно спортсмену. Баскетбольні м'ячі обрадує Вас високою якістю. М'яч баскетбольний Spalding NBA Game Ball (NBA-GMBL_7), №7 , М'яч баскетбольний Spalding NBA Game Ball (NBA-GMBL_7), №7 і М'яч баскетбольний Spalding NBA Game Ball (NBA-GMBL_7), №7 від топових світових брендів 3691 Ви зможете побачити в нашій лінійці Баскетбольні м'ячі . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Баскетбольні м'ячі . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн