М'яч баскетбольний Spalding NBA Authentic David Spein №7

КОД ТОВАРУ: 116882
  • М'яч баскетбольний Spalding NBA Authentic David Spein №7
М'яч баскетбольний Spalding NBA Authentic David Spein №7
Матеріал: синтетична шкіра; Розмір: 7. Особливості: для будь-якої статі і віку; наявність бутиловой камери; армування нейлонової ниткою; висока якість матеріалів; довгий термін служби.
Spalding
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
485 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 65 грн/МІС
ВІДГУКИ1
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 1 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Розмір
7
Тип
М'ячі
Матеріал м'яча
Синтетична шкіра
АРТИКУЛ
SPL-56913
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

М'яч баскетбольний Spalding NBA AuthenticDavidSpein - це універсальний баскетбольний м'яч, призначений для ігор в баскетбол, як в приміщенні, так і на вулиці. Особливості: - для будь-якої статі і віку; - наявність бутиловой камери; - армування нейлонової ниткою; - висока якість матеріалів; - довгий термін служби. М'яч баскетбольний Spalding NBA AuthenticDavidSpein - для справжніх баскетболістів! Характеристики: Матеріал: синтетична шкіра; Розмір: 7. Виробник: Spaldin (США). Spaldin - це відома у всьому світі американська компанія, заснована менеджером бейсбольної команди. Дана компанія є провідним виробником м'ячів для баскетболу і є офіційним постачальником м'ячів. М'ячі виготовляється за особливою технологією, завдяки якій вони не втрачають колір і служать не один рік.
М'яч баскетбольний Spalding NBA AuthenticDavidSpein - це універсальний баскетбольний м'яч, призначений для ігор в баскетбол, як в приміщенні, так і на вулиці.

особливості:
- для будь-якої статі і віку;
- наявність бутиловой камери;
- армування нейлонової ниткою;
- висока якість матеріалів;
- довгий термін служби.

М'яч баскетбольний Spalding NBA AuthenticDavidSpein - для справжніх баскетболістів!

Характеристики:
Матеріал: синтетична шкіра;
Розмір: 7.

Виробник: Spaldin (США).
Spaldin - це відома у всьому світі американська компанія, заснована менеджером бейсбольної команди. Дана компанія є провідним виробником м'ячів для баскетболу і є офіційним постачальником м'ячів. М'ячі виготовляється за особливою технологією, завдяки якій вони не втрачають колір і служать не один рік.


М'яч баскетбольний Spalding NBA Authentic David Spein №7 підібрати і купити за реальною ціною 485 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Баскетбольные мячи таких торгових марок, як наприклад: Spalding в електронному магазині Terra Sport
М'яч баскетбольний Spalding NBA Authentic David Spein №7

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "М'яч баскетбольний Spalding NBA Authentic David Spein №7"

Переваги: Цена
Недоліки: Качество
Коментар: Цена и качество на тройку.Есть не большой брак на спайке ламелей мяча Лучше за такую цену брать резиновый мяч. Синтетическую кожу за данную сумму лучше не брать.
13 Мая 2018
Отзыв полезен? Так: 0 / Ні: 0
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ1
Олег
Цена и качество на тройку.Есть не большой брак на спайке ламелей мяча Лучше за такую цену брать резиновый мяч. Синтетическую кожу за данную сумму лучше не брать.
13 Мая 2018
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Баскетбольні м'ячі

Давно хочете зайнятися фігурою? М'яч баскетбольний Spalding NBA Authentic David Spein №7 допоможе почати легко. В « Баскетбольні м'ячі » є все, що Вам знадобиться. Баскетбольні м'ячі обрадує Вас своєю надійністю. М'яч баскетбольний Alvic Tricolor Al-Wi-Tr-7 №7 , М'яч баскетбольний Alvic Tricolor Al-Wi-Tr-7 №7 і М'яч баскетбольний Alvic Tricolor Al-Wi-Tr-7 №7 від кращих світових постачальників 3691 Ви зможете знайти в нашій лінійці Баскетбольні м'ячі . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Баскетбольні м'ячі . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн