Мультитул Ganzo G301-В

КОД ТОВАРУ: 140325
  • Мультитул Ganzo G301-В
Мультитул Ganzo G301-В
Тип: мультитул. Вид: складаний. Кількість інструментів: 26. Матеріал: сталь 440С, хромована. Матеріал чохла: нейлон. Розмір: 10,5 см. Вага: 253 гр. Гарантія: 1 рік. Особливості: функціональний; застосовується в побуті; незамінний в похідних умовах; з висококласної хромованою стали; містить 26 інструментів; укомплектований чохлом з петлею для носіння на поясі.
Ganzo
  • Мультитул Ganzo G301-В
КУПИТИ
ЦІНА:
1 660 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 222 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Довжина клинка
100 - 189 мм
АРТИКУЛ
G301-B
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Мультитул Ganzo G301-В оснащений хромованим корпусом, що дозволяє користуватися даною моделлю в будь-яких умовах. Особливістю цього пристосування є те, що воно має можливість відкриватися за допомогою однієї руки і надійно фікір. Має двадцять шість інструментів в своєму арсеналі, в числі яких два види ножів з класичної та серрейторной заточкою, ключі для банок і пляшок, ножиці і шило з отвором, пристосування для видалення ізоляції, пила для колод невеликого діаметра, кусачки для дроту, тримач біт з магнітом, плоска і хрестоподібна викрутки. У комплект входять дванадцять змінних викруток і чохол для зберігання мультитула.

особливості:

- функціональний;

- застосовується в побуті;

- незамінний в похідних умовах;

- з висококласної хромованою стали;

- містить 26 інструментів;

- укомплектований чохлом з петлею для носіння на поясі.

Характеристики:

Тип: мультитул;

Вид: складаний;

Кількість інструментів: 26;

Матеріал: сталь 440С, хромована;

Матеріал чохла: нейлон;

Розмір: 10,5 см;

Вага: 253 гр;

Гарантія: 1 рік.

Виробник: Ganzo (Китай).

Компанія є всесвітньо відомим виробником усіляких ножів і аксесуарів до них, інструментів, що характеризуються своєю мультифункціонального. Вся продукція створюється з якісних і міцних матеріалів, проходить кілька етапів серйозного тестування.


Мультитул Ganzo G301-В купити за вигідною ціною 1 660 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Ножи и мультитулы таких торгових марок, як наприклад: Ganzo в інтернет-магазині Терраспорт
Мультитул Ganzo G301-В

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Мультитул Ganzo G301-В"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Ножі й мультитули

Давно мрієте зайнятися спортом? Мультитул Ganzo G301-В буде Вашим першим кроком. В « Ножі й мультитули » є все, що необхідно спортсмену. Ножі й мультитули здивує Вас своєю якістю. Ніж складаний Opinel 12 VRI , Ніж складаний Opinel 12 VRI і Ніж складаний Opinel 12 VRI від знаменитих світових виробників 2645 Ви знайдете в нашому розділі Ножі й мультитули . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Ножі й мультитули . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн