Мультитул Ganzo G2019 S

КОД ТОВАРУ: 140321
  • Мультитул Ganzo G2019 S
Мультитул Ganzo G2019 S
Тип: мультитул. Вид: складаний. Матеріал: сталь 440С. Кількість інструментів: 9. Довжина: 7,2 см. Гарантія: 1 рік. Особливості: є повнорозмірним; функціональний; застосовується в побуті; незамінний в похідних умовах; містить 9 інструментів.
Ganzo
КУПИТИ
ЦІНА:
430 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 57 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Довжина клинка
до 100 мм
АРТИКУЛ
G2019S
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Мультитул Ganzo G2019 S є незамінним і функціональним аксесуаром для побуту, відпочинку і навіть різних поїздок. Завдяки компактному розміру і невеликій вазі, практично не відчутний в кишені або відділенні рюкзака. Виконаний з висококласної стали. Має тривалий термін експлуатації. Укомплектований наступними інструментами: плоскогубцями, кусачками для дроту, плоскою і хресний викрутками, двома ножами з рівним і серрейторное лезами, напилком і шилом.

особливості:

- є повнорозмірним;

- функціональний;

- застосовується в побуті;

- незамінний в похідних умовах;

- містить 9 інструментів.

Характеристики:

Тип: мультитул;

Вид: складаний;

Матеріал: сталь 440С;

Кількість інструментів: 9;

Довжина: 7,2 см;

Гарантія: 1 рік.

Виробник: Ganzo (Китай).

Компанія є всесвітньо відомим виробником усіляких ножів і аксесуарів до них, інструментів, що характеризуються своєю мультифункціонального. Вся продукція створюється з якісних і міцних матеріалів, проходить кілька етапів серйозного тестування.


Мультитул Ganzo G2019 S вибрати за доступною вартості 430 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Ножи и мультитулы таких брендів, як наприклад: Ganzo в каталозі магазина Terrasport
Мультитул Ganzo G2019 S

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Мультитул Ganzo G2019 S"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Ножі й мультитули

Давно хотіли зайнятися спортом? Мультитул Ganzo G2019 S - це Ваш перший крок. В « Ножі й мультитули » є все, що знадобиться спортсмену. Ножі й мультитули здивує Вас своєю оригінальністю. Ніж Boker Ceramic Santoku , Ніж Boker Ceramic Santoku і Ніж Boker Ceramic Santoku від кращих світових виробників 2645 Ви можете знайти в нашій категорії Ножі й мультитули . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Ножі й мультитули . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн