Термошкарпетки унісекс X-Socks MTB Discovery Black

КОД ТОВАРУ: 126549
  • Термошкарпетки унісекс X-Socks MTB Discovery Black
  • Термошкарпетки унісекс X-Socks MTB Discovery Black - Фото №2
Термошкарпетки унісекс X-Socks MTB Discovery Black
Тип: термошкарпетки. Сезон: всі сезони. Призначення: велоспорт. Пол: унісекс. Матеріал: Skin Nodor (пряжа) 38%, мікроволокно (Mythlan) 27%, нейлон 22%, Robur (порожнисте волокно) 10%, еластан (еластодін) 3%. Розмір: 35-38, 45-47. Колір: Black.
X-Socks
КУПИТИ
ЦІНА:
640 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 85 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
35-38, 45-47
Вид
Шкарпетки
Категорія
Унісекс
АРТИКУЛ
X20312-X01
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Термошкарпетки унісекс X-Socks MTB Discovery Black створені для занять велоспортом. Бандажна система X-Cross® Bandage забезпечує підтримку ноги і стабілізацію щиколотки, виконана з міцної, еластичної нитки. Технологія Achilles tendon Protector захищає сухожилля і перешкоджає їх травмування. П'ятка виконана за допомогою системи Heel Protector, яка нівелює тертя. Вентиляційні системи Traverse AirFlow і Air-Conditioning Channel якісно виводять вологий, тепле повітря, забезпечуючи безперервну природну циркуляцію. Підошва і пальці мають м'які подушечки, які поглинають ударну дію. Технологія Instep Protector пом'якшує ударне навантаження і тиск на пальці. Система Self-adjusting cuff відповідає за фіксацію носка на нозі завдяки широкому манжету, адаптованому під різні розміри і перешкоджає сповзанню і збивання носка у взутті. Анатомічні прокладки AirFlow AnklePads на виступаючих кісточках захищають від саден і порізів.

Особливості шкарпеток:
- виконані з використанням сучасних технологій;
- антибактеріальний ефект;
- якісна повітряна циркуляція і відведення вологи;
- захист від травматизму стопи, пальців і ахіллесова сухожилля;
- виняткова зносостійкість.


Характеристики:
Тип:
термошкарпетки;
Сезон: всі сезони;
Призначення: велоспорт;
Пол: унісекс;
Матеріал: Skin Nodor (пряжа) 38%, мікроволокно (Mythlan) 27%, нейлон 22%, Robur (порожнисте волокно) 10%, еластан (еластодін) 3%;
Розмір: 35-38, 45-47;
Колір: Black.


Виробник: X-Socks (Швейцарія).
X-Socks є широко відомим представником італійської компанії «Trere Innovation». Технології, які використовуються у виготовленні продукції бренду, розробляються швейцарської лабораторією, а виробництво всіх товарів сконцентровано виключно в Італії.


Термошкарпетки унісекс X-Socks MTB Discovery Black підібрати і замовити по які завищеною вартістю 640 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Женские носки таких торгових марок, як наприклад: X-Socks в онлайн каталозі Терра Спорт
Термошкарпетки унісекс X-Socks MTB Discovery Black Термошкарпетки унісекс X-Socks MTB Discovery Black - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Термошкарпетки унісекс X-Socks MTB Discovery Black"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Жіночі шкарпетки

Давно планували зайнятися фігурою? Термошкарпетки унісекс X-Socks MTB Discovery Black допоможе на шляху до мети. В « Жіночі шкарпетки » є все, що необхідно спортсмену. Жіночі шкарпетки обрадує Вас високою якістю. Носки Biotex Technotrans art.1026 black - L , Носки Biotex Technotrans art.1026 black - L і Носки Biotex Technotrans art.1026 black - L від топових світових брендів 2154 Ви зможете побачити в нашій лінійці Жіночі шкарпетки . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Жіночі шкарпетки . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн