Мийка Sea to Summit Ultra-Sil Kitchen Sink 10 л

КОД ТОВАРУ: 81435
  • Мийка Sea to Summit Ultra-Sil Kitchen Sink 10 л
Мийка Sea to Summit Ultra-Sil Kitchen Sink 10 л
Особливості мийки: для використання в похідних умовах, герметична, водонепроникна, поліестер, зручний чохол для зберігання, зливний отвір, проклеєні шви, широкі лямки-ручки для перенесення, комплектується чохлом для зберігання, в складеному вигляді займає дуже мало місця. Обсяг: 10 л. Вага: 49 г. Матеріал: Ultra-Sil 30denier ripstop Cordura.
Sea to Summit
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
969 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 129 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
STS AUSSINK10
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Мийка Sea to Summit Ultra-Sil Kitchen Sink 10 л - компактна складна ємність для миття посуду в похідних умовах. Незамінна в будь-якому поході й подорожі: можна використовувати як раковину для вмивання або відро для перенесення і зберігання води. Герметична і водонепроникна на 100%, не складається під вагою води, можна використовувати з гарячою водою (до 60 С). Мийка виготовлена з міцного матеріалу Ultra-Sil 30denier ripstop Cordura, а її верхня частина посилена матеріалом Delrin.
Мийка Sea to Summit Ultra-Sil Kitchen Sink 10 л не складається під вагою води. Завдяки провареним швах має прекрасну герметичністю. Мийка оснащена зручними ручками для перенесення, зробленими з тканини Hypalon. Вона дуже легка, компактна, а в зібраному й упакованому вигляді займає дуже мало місця. Комплектується зручним для зберігання чохлом. У матеріалі мийки не міститься полівінілхлорид.


Особливості мийки:
- для використання в похідних умовах;
- герметична;
- водонепроникна;
- поліестер;
- зручний чохол для зберігання;
- зливний отвір;
- проклеєні шви;
- широкі лямки-ручки для перенесення;
- в складеному вигляді займає дуже мало місця.

Мийка Sea to Summit Ultra-Sil Kitchen Sink 10 л - герметичність, міцність, легкість!

Характеристики:

Обсяг: 10 л.
Вага: 49 р
Матеріал: Ultra-Sil 30denier ripstop Cordura.
Матеріал ручок: Hypalon.

Виробник: Sea to Summit (Австралія).

Цей австралійський бренд є лідером у виробництві ультралегкого і екологічно чистого спорядження для туристів. Серед випущених ним товарів: гермомешкі, рушники, лазневі приналежності, аксесуари, посуд, протимоскітні сітки і багато іншого. Вже понад 20 років компанія займається виробництвом доступного спорядження і аксесуарів для туризму. Основними принципами компанії є: захист природи і нові технології. Відмінна риса продукції Sea To Summit це відмінна якість, функціональність і легкість обладнання.


Мийка Sea to Summit Ultra-Sil Kitchen Sink 10 л купити за вигідною ціною 969 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Аксессуары для кемпинга таких торгових марок, як наприклад: Sea to Summit в інтернет-магазині Терраспорт
Мийка Sea to Summit Ultra-Sil Kitchen Sink 10 л

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Мийка Sea to Summit Ultra-Sil Kitchen Sink 10 л"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Аксесуари для кемпінгу

Давно мрієте зайнятися спортом? Мийка Sea to Summit Ultra-Sil Kitchen Sink 10 л буде Вашим першим кроком. В « Аксесуари для кемпінгу » є все, що необхідно спортсмену. Аксесуари для кемпінгу здивує Вас своєю якістю. Ручка-хваталки для посуду Tatonka Pot Gripper , Ручка-хваталки для посуду Tatonka Pot Gripper і Ручка-хваталки для посуду Tatonka Pot Gripper від знаменитих світових виробників 1093 Ви знайдете в нашому розділі Аксесуари для кемпінгу . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Аксесуари для кемпінгу . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн