Термошкарпетки унісекс X-Socks Mountain Biking Short Black

КОД ТОВАРУ: 126412
  • Термошкарпетки унісекс X-Socks Mountain Biking Short Black
  • Термошкарпетки унісекс X-Socks Mountain Biking Short Black - Фото №2
Термошкарпетки унісекс X-Socks Mountain Biking Short Black
Тип: термошкарпетки. Застосування: велоспорт. Сезон: всі сезони. Пол: унісекс. Висота носка: 3/4. Матеріал: Skin Nodor (пряжа) 37%, нейлон 23%, Robur 20%, мікроволокно (Mythlan) 16%, еластан 4%. Розмір: 42-44. Колір чорний. Особливості шкарпеток: для велоспорту або щоденного застосування; виконані з використанням сучасних технологій; теплорегулюючі властивості; захист від травматизму стопи, пальців і ахіллесова сухожилля; виняткова зносостійкість.
X-Socks
  • Термоноски унисекс X-Socks Mountain Biking Black
  • Термоноски унисекс X-Socks Mountain Biking Short Black
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
680 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 91 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
39-41, 45-47
Вид
Шкарпетки
Категорія
Унісекс
АРТИКУЛ
X20007-X01
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Термошкарпетки унісекс X - Socks Mountain Biking Short є універсальними, призначені для щоденного застосування або велосипедного спорту. Виконано з використанням великої кількості високих технологій. Якісну підтримку ноги і стабілізацію щиколотки забезпечує бандаж, виконаний з міцної, еластичної нитки за допомогою технології X-Cross® Bandage. Self-adjusting cuff - відповідає за фіксацію носка на нозі завдяки широкому манжету, адаптованому під різні розміри і перешкоджає сповзанню і збивання носка у взутті. Технологія Air-Conditioning Channel - якісно відводить вологу і нагріте повітря від підошви. Завдяки Toe Protector і AirFlow AnklePads, ноги захищені від травм спеціальними накладками, а технологія ToeTip Protector - пом'якшує ударне навантаження і тиск на пальці. Traverse AirFlow Channel System - створює оптимальну температуру в області стопи. Heel Protector захищає п'яту від натирання і надмірного тиску. Achilles Tendon Protector - запобігає травматизм ахіллесова сухожилля. Система Water repellent перешкоджає попаданню вологи всередину носка.

Особливості шкарпеток:

  - для велоспорту;

  - виконані з використанням сучасних технологій;

  - теплорегулюючі властивості;

  - антибактеріальний ефект;

  - захист від травматизму стопи, пальців і ахіллесова сухожилля;

  - виняткова зносостійкість.

Характеристики:

  Тип: термошкарпетки;

  Застосування: велоспорт;

  Сезон: всі сезони;

  Пол: унісекс;

  Висота носка: 3/4;

  Матеріал: Skin Nodor (пряжа) 37%, нейлон 23%, Robur 20%, мікроволокно (Mythlan) 16%, еластан 4%;

  Розмір: 42-44;

  Колір: чорний.

Виробник: X-Socks (Швейцарія).

X-Socks є широко відомим представником італійської компанії «Trere Innovation». Технології, які використовуються у виготовленні продукції бренду, розробляються швейцарської лабораторією, а виробництво всіх товарів сконцентровано виключно в Італії.

Термошкарпетки унісекс X-Socks Mountain Biking Short Black підібрати і купити за реальною ціною 680 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Женские носки таких торгових марок, як наприклад: X-Socks в електронному магазині Terra Sport
Термошкарпетки унісекс X-Socks Mountain Biking Short Black Термошкарпетки унісекс X-Socks Mountain Biking Short Black - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Термошкарпетки унісекс X-Socks Mountain Biking Short Black"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Жіночі шкарпетки

Давно хочете зайнятися фігурою? Термошкарпетки унісекс X-Socks Mountain Biking Short Black допоможе почати легко. В « Жіночі шкарпетки » є все, що Вам знадобиться. Жіночі шкарпетки обрадує Вас своєю надійністю. Носки Craft Active Run Sock black - 37-39 , Носки Craft Active Run Sock black - 37-39 і Носки Craft Active Run Sock black - 37-39 від кращих світових постачальників 2154 Ви зможете знайти в нашій лінійці Жіночі шкарпетки . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Жіночі шкарпетки . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн