Маска лижна Hi-Tec Monte

КОД ТОВАРУ: 129689
  • Маска лижна Hi-Tec Monte
Маска лижна Hi-Tec Monte
Колір чорний. Матеріал: пластик. Розмір: універсальний. Особливості: Надійне кріплення на ремені. Можливість регулювати розмір маски. Система anti-fog проти туману. Лінза не пітніє (6 отворів для вентиляції). покриття Revo і antiscratch проти подряпин. Не пропускає ультрафіолет, третя категорія захисту. Чистота лінзи з точки зору оптики. Маска сумісна із шоломом.
HI-TEC
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 255 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 168 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Маска
АРТИКУЛ
Monte
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Маска лижна Hi-Tec Monte - володіє багатьма технологіями, які роблять життя лижника комфортніше. Маска не тільки захищає від ультрафіолету і вітру, але ще й має протитуманним покриттям. Лінза в масці має ідеальну оптичну чистоту, вона сферична і подвійна. В максі розташовані отвори, які захищають лінзу від запотівання. Сама модель має подвійний ремінець, тому легко кріпиться разом з шоломом, а покриття на ремінці забезпечує надійність посадки.  

особливості:

·          Надійне кріплення на ремені;

·          Можливість регулювати розмір маски;

·          Система anti-fog проти туману;

·          Лінза не пітніє (6 отворів для вентиляції);

·          покриття Revo і antiscratch проти подряпин;

·          Не пропускає ультрафіолет, третя категорія захисту;

·          Чистота лінзи з точки зору оптики;

·          Маска сумісна із шоломом.

Характеристики:

  Колір: чорний;

  Матеріал: пластик;

  Розмір: універсальний.

Виробник: Hi - Tec (Великобританія).

Англійська якість товарів означає їх надійність і довговічність. Враховано всі технології для того, щоб забезпечити комфорт спортсмена. Виробник постійно вдосконалює свою продукцію, випускає нові моделі і завойовує популярність серед молодих спортсменів. Цінова політика компанії повністю виправдовує якість продукції.


Маска лижна Hi-Tec Monte підібрати і замовити по які завищеною вартістю 1 255 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Лыжные маски и очки таких торгових марок, як наприклад: HI-TEC в онлайн каталозі Терра Спорт
Маска лижна Hi-Tec Monte

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Маска лижна Hi-Tec Monte"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно планували зайнятися фігурою? Маска лижна Hi-Tec Monte допоможе на шляху до мети. В « Лижні маски і окуляри » є все, що необхідно спортсмену. Лижні маски і окуляри обрадує Вас високою якістю. Маска лижна Spokey Evans (926730) - жовта , Маска лижна Spokey Evans (926730) - жовта і Маска лижна Spokey Evans (926730) - жовта від топових світових брендів 1499 Ви зможете побачити в нашій лінійці Лижні маски і окуляри . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Лижні маски і окуляри . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн