Планер радіокерований VolantexRC Firstar Firstar 4Ch Brushless TW-767-1

КОД ТОВАРУ: 104722
  • Планер радіокерований VolantexRC Firstar Firstar 4Ch Brushless TW-767-1
  • Планер радіокерований VolantexRC Firstar Firstar 4Ch Brushless TW-767-1 - Фото №2
  • Планер радіокерований VolantexRC Firstar Firstar 4Ch Brushless TW-767-1 - Фото №3
Планер радіокерований VolantexRC Firstar Firstar 4Ch Brushless TW-767-1
VolantexRC
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
4 798 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 641 грн/МІС
ВІДГУКИ1
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 1 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Білий
Тип
Літаки
АРТИКУЛ
TW-767-1-4CH-BL-RTF
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Радіокерована модель 3-канального планера VolantexRC Firstar TW-767-1 з штовхає гвинтом і розмахом крил 758мм. Комплектація RTF - літак повністю укомплектований і готовий до польотів.

Планер Firstar з штовхає гвинтом - без сумніву найкращий вибір в якості першого літака! Його особливістю є верхнє розташування штовхає пропелера, завдяки якому при падіннях в більшості випадків не пошкоджуються основний двигун і сам пропелер. Фюзеляж, крило і оперення виконані з EPO (легкий спінений поліпропілен - матеріал схожий на пінопласт, але має більшу гнучкість, пружність і легко піддається ремонту). Крило посилено для додаткової жорсткості і міцності.

Планер VolantexRC Firstar максимально спрощений для швидкого освоєння польотних навичок: компактний розмір і легка вага; просте 3-канальний управління; верхнє розташування крила, що забезпечує максимальну стабільність в повітрі; схема з штовхає гвинтом, що рятує мотор і пропелер при падіннях; конструкція без шасі для запуску планера з рук.
Особлива геометрія літака дозволяє літати як на високій швидкості і виконувати акробатичні фігури використовуючи всю потужність встановленої колекторної системи, так і планувати на висхідних потоках повітря з вимкненим двигуном.

Літак комплектується сучасної 4-канальної апаратурою радіоуправління на частоті 2.4Ghz з використанням кодування сигналу, що виключає перешкоди, збільшує дистанцію управління до 300 метрів і дозволяє запускати безліч моделей одночасно.

Потрібна попередня збірка, яка займе не більше 15 хвилин без використання додаткових інструментів. Додатково необхідні тільки 4 батарейки АА для апаратури радіоуправління.

особливості:
Схема - планер високоплан;
Комплектація RTF;
Матеріал - EPO;
4-канальний радіоуправління 2.4GHz;
Безколекторна система;
Наявність запчастин і сервісного обслуговування.

Характеристики:
Розмах крила 750мм;
Довжина 536мм;
Польотний вага 200г
Пропелер 4.25x2.7;
Безколекторний мотор 2208 4000kv;
Регулятор 10А;
Акумулятор LiPo 7.4V 500mAh;
Сервоприводи: 2шт x 1.3 г;
Час польоту: 7-10 хвилин.

Комплектація:

Літак VolantexRC Trainstar (TW-747-4);

Інструменти і металовироби для збірки;


Планер радіокерований VolantexRC Firstar Firstar 4Ch Brushless TW-767-1 підібрати і купити за реальною ціною 4 798 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Радиоуправляемые самолеты и планеры таких торгових марок, як наприклад: VolantexRC в електронному магазині Terra Sport
Планер радіокерований VolantexRC Firstar Firstar 4Ch Brushless TW-767-1 Планер радіокерований VolantexRC Firstar Firstar 4Ch Brushless TW-767-1 - Фото №2 Планер радіокерований VolantexRC Firstar Firstar 4Ch Brushless TW-767-1 - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Планер радіокерований VolantexRC Firstar Firstar 4Ch Brushless TW-767-1"

Переваги: прочный фезюляж.
Недоліки: не замечено.
Коментар: Взял сыну своему такой, и для себя забава. В детстве таких чудес не было..;) Все супер, но так не хватает времени полета..Если день пасмурный, долго не полетаешь. В смысле нет восходящих потоков. 10 мин полета- и на подзарядку!!! А если солнце-взлетаешь, выкл. двигатель и паришь!! как-будто сам сидишь в нем!! Два раза носом врезались в скалу, -пошкрябался носик и все.. Материал отличный!!
18 Сентября 2017
Отзыв полезен? Так: 0 / Ні: 0
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ1
zwenta
Взял сыну своему такой, и для себя забава. В детстве таких чудес не было..;) Все супер, но так не хватает времени полета..Если день пасмурный, долго не полетаешь. В смысле нет восходящих потоков. 10 мин полета- и на подзарядку!!! А если солнце-взлетаешь, выкл. двигатель и паришь!! как-будто сам сидишь в нем!! Два раза носом врезались в скалу, -пошкрябался носик и все.. Материал отличный!!
18 Сентября 2017
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Радіокеровані літаки і планери

Давно хочете зайнятися фігурою? Планер радіокерований VolantexRC Firstar Firstar 4Ch Brushless TW-767-1 допоможе почати легко. В « Радіокеровані літаки і планери » є все, що Вам знадобиться. Радіокеровані літаки і планери обрадує Вас своєю надійністю. Літак радіокерований VolantexRC Trainstar TW-747-4 , Літак радіокерований VolantexRC Trainstar TW-747-4 і Літак радіокерований VolantexRC Trainstar TW-747-4 від кращих світових постачальників 5030 Ви зможете знайти в нашій лінійці Радіокеровані літаки і планери . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Радіокеровані літаки і планери . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн