Міні-степпер-твістер 2 в 1 HouseFit S008B

КОД ТОВАРУ: 27005
  • Міні-степпер-твістер 2 в 1 HouseFit S008B
  • Міні-степпер-твістер 2 в 1 HouseFit S008B - Фото №2
  • Міні-степпер-твістер 2 в 1 HouseFit S008B - Фото №3
Міні-степпер-твістер 2 в 1 HouseFit S008B
Матеріал: метал, пластик. Конструкція: 2 гідравлічних циліндра. Розмір: 46х31х33 см. Вага: 8 кг. Максимальна вага користувача: 100 кг. Особливості Министеппер: 2 в 1 (степпер + твістер), компактність і простота у використанні, ефективні вправи для спалювання калорій, ідеально підходить для тренування м'язів ніг, вбудований комп'ютер.
HouseFit
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
2 990 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 399 грн/МІС
ВІДГУКИ1
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 1 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
S008B
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Міні-степпер "Твістер" HouseFit S008B - це портативний тренажер широкого застосування. Завдяки своїй компактності Ви навіть не помітите його будинку, але напевно помітите результати роботи на ньому. Міні-степпер HouseFit допоможе Вам зміцнити серцево-судинну систему, а також спалити зайві жирові відкладення. Дана модель імітує ходьбу по сходах. На додаток, цей міні-степпер дасть Вам можливість поліпшити загальний тонус і накачати внутрішню поверхню стегна і м'язи ніг.
Особливістю Министеппер "Твістер" HouseFit S008B є вбудований комп'ютер, який відображає: кількість кроків, витрата калорій і час тренування. Ця функція дозволяє повністю контролювати Вашу тренування. І всі ці якості Ви отримуєте в пристрої вагою всього 8 кг, на якому Ви можете покращувати свій фізичний стан в будь-який зручний для Вас час і незалежно від погоди.

Особливості Министеппер:
- компактність і простота у використанні;
- ефективні вправи для спалювання калорій;
- 2 в 1 - степпер + твістер
- вбудований комп'ютер.

Министеппер "Твістер" HouseFit S008B - результат Вам сподобається!

Характеристики:
Матеріал:
метал, пластик.
Конструкція: 2 гідравлічних циліндра.
Розмір: 46х31х33 см.
Вага: 8 кг.
Максимальна вага користувача: 100 кг.

Виробник: HouseFit.
HouseFit - американський виробник спортивного обладнання, який на ринку вже більше 45 років. За цей час компанія встигла досягти великих успіхів у вдосконаленні технологій виробництва спортивного інвентарю. Мільйони людей у всьому світі вибирають тренажери саме цієї компанії, через їх якості та розумної ціни.


Міні-степпер-твістер 2 в 1 HouseFit S008B купити за вигідною ціною 2 990 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Степперы таких торгових марок, як наприклад: HouseFit в інтернет-магазині Терраспорт
Міні-степпер-твістер 2 в 1 HouseFit S008B Міні-степпер-твістер 2 в 1 HouseFit S008B - Фото №2 Міні-степпер-твістер 2 в 1 HouseFit S008B - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Міні-степпер-твістер 2 в 1 HouseFit S008B"

Коментар: Очень эфективный.Купила месяц назад.Занимаюсь не регулярно-раза 3в неделю по 5-7минут 3подхода.обхват бедер уменьшился на 3см.подтянулась попа.при тренировке обязательно пользуйтесь эспандерами(идут в комплекте)-подкачиваются мышци предплечья и подтягивается грудь. 8)
29 Января 2014
Отзыв полезен? Так: 0 / Ні: 0
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ1
Ирина
Очень эфективный.Купила месяц назад.Занимаюсь не регулярно-раза 3в неделю по 5-7минут 3подхода.обхват бедер уменьшился на 3см.подтянулась попа.при тренировке обязательно пользуйтесь эспандерами(идут в комплекте)-подкачиваются мышци предплечья и подтягивается грудь. 8)
29 Января 2014
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Степпери

Давно мрієте зайнятися спортом? Міні-степпер-твістер 2 в 1 HouseFit S008B буде Вашим першим кроком. В « Степпери » є все, що необхідно спортсмену. Степпери здивує Вас своєю якістю. Степпер SportsArt S715 , Степпер SportsArt S715 і Степпер SportsArt S715 від знаменитих світових виробників 154 Ви знайдете в нашому розділі Степпери . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Степпери . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн