Мішок тренувальний Champion для кроссфіта (А00110), 10 кг

КОД ТОВАРУ: 275538
  • Мішок тренувальний Champion для кроссфіта (А00110), 10 кг
Мішок тренувальний Champion для кроссфіта (А00110), 10 кг
"Мішок тренувальний Champion для кроссфіта 10 кг - спортивний снаряд для силових і функціональних тренувань. Мішок наповнений пісочної масою. Використання даного тренажера сприяє розвитку фізичної сили, загальної витривалості, координації різних типів. Мішок тренувальний Champion для кроссфіта 10 кг має зручну форму і міцні ручки , прошиті армованої ниткою. Завдяки ручкам, розташованим на мішку, можна виконувати велику кількість різних вправ, застосовувати різні типи навантаження, опрацьовувати всі групи м'язів. Мішок можна піднімати, підкидати і виштовхувати, виконувати разом з ним присідання, скручування, підйом на біцепс і трицепс , імітувати кидки, також мішок можна одягати на себе в якості додаткового утяжелителя при активних силових тренуваннях. мішок тренувальний Champion для кроссфіта 10 кг підходить для використання як професійним спортсменам, так і новачкам. можна використовувати як всередині, так і поза приміщеннями. Дуже добре підходить для Фітна єса, так і для спеціалізованих спортивних комплексних підготовок: регбі, футбол, MMA і ін. Матеріал PVC чудово тримає первісну форму. Надійно прострочені рукоятки самому широкому колу кліентов.Молнія знаходиться під захисним кожухом. Матеріал: зовнішній шар полівінілхлорид (PVC), наповнювач пісок. Розмір: висота 56 см, діаметр -22 см. Колір: чорно-зелений. Виробництво Україна.
Champion
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
586 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 78 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Зелений
АРТИКУЛ
A00110
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

"Мішок тренувальний Champion для кроссфіта 10 кг - спортивний снаряд для силових і функціональних тренувань. Мішок наповнений пісочної масою. Використання даного тренажера сприяє розвитку фізичної сили, загальної витривалості, координації різних типів. Мішок тренувальний Champion для кроссфіта 10 кг має зручну форму і міцні ручки , прошиті армованої ниткою. Завдяки ручкам, розташованим на мішку, можна виконувати велику кількість різних вправ, застосовувати різні типи навантаження, опрацьовувати всі групи м'язів. Мішок можна піднімати, підкидати і виштовхувати, виконувати разом з ним присідання, скручування, підйом на біцепс і трицепс , імітувати кидки, також мішок можна одягати на себе в якості додаткового утяжелителя при активних силових тренуваннях. мішок тренувальний Champion для кроссфіта 10 кг підходить для використання як професійним спортсменам, так і новачкам. можна використовувати як всередині, так і поза приміщеннями. Дуже добре підходить для Фітна єса, так і для спеціалізованих спортивних комплексних підготовок: регбі, футбол, MMA і ін. Матеріал PVC чудово тримає первісну форму. Надійно прострочені рукоятки самому широкому колу кліентов.Молнія знаходиться під захисним кожухом.

Характеристики:

  • зовнішній шар: полівінілхлорид (PVC)
  • наповнювач: пісок
  • висота: 56 см
  • діаметр: 22 см

Виробник: Champion (Україна).


Мішок тренувальний Champion для кроссфіта (А00110), 10 кг купити за вигідною ціною 586 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Оборудование для Кроссфита таких торгових марок, як наприклад: Champion в онлайн каталозі Терра Спорт
Мішок тренувальний Champion для кроссфіта (А00110), 10 кг

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Мішок тренувальний Champion для кроссфіта (А00110), 10 кг"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Устаткування для Кроссфіта

Давно мрієте зайнятися спортом? Мішок тренувальний Champion для кроссфіта (А00110), 10 кг буде Вашим першим кроком. В « Устаткування для Кроссфіта » є все, що необхідно спортсмену. Устаткування для Кроссфіта здивує Вас своєю якістю. М'яч для кроcсфіта LivePro Wall Ball (LP8100-5), 5кг , М'яч для кроcсфіта LivePro Wall Ball (LP8100-5), 5кг і М'яч для кроcсфіта LivePro Wall Ball (LP8100-5), 5кг від знаменитих світових виробників 4352 Ви знайдете в нашому розділі Устаткування для Кроссфіта . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Устаткування для Кроссфіта . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн