Мішок спальний (спальник) трехсезонний Red Point Munro S Right

КОД ТОВАРУ: 78922
  • Мішок спальний (спальник) трехсезонний Red Point Munro S Right
Мішок спальний (спальник) трехсезонний Red Point Munro S Right
Особливості спальника: застібка-блискавка розташована праворуч, трехсезонний, нейлоновий зовнішній шар, утеплювач, нейлоновий внутрішній шар, полегшений, компактний, для підлітків / жінок, призначений для гірських походів / технічного альпінізму в літній сезон, якісний замок-блискавка YKK, зовнішня тканина з посиленням RIP STOP, можливість зшивати спальник з іншим, якісний чохол з чотирма компресійними стропами, оснащений клапаном-липучкою, утеплений воріт на липучці, анатомічний капюшон. Вага: 1,315 кг. Розмір: 1,95x0,75x0,45 м. Зовнішній матеріал: 44D 260T Nylon Tactel Ripstop. Утеплювач: Thermolite Quallo, 200g / m2 x 1 (1 layer). Внутрішній матеріал: 44D 237T Nylon Tactel Taffeta. Температурний режим: + 4 / -2 / -18,0.
RedPoint
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
2 067 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 276 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Сезонність 
перехідною
Тип 
кокон
Можна з'єднати 
да
Орієнтація
правий
Оптимальна температура, ° C
-4
Вага, кг
1,30
Довжина, см
195
Ширина, см
75
АРТИКУЛ
4823082700288
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Мішок спальний (спальник) трехсезонний Red Point Munro S Right невеликого розміру розрахований на жінок або підлітків. Його можна використовувати навесні, прохолодним літом, восени або в теплу зиму. Зроблено спальник в формі кокона з капюшоном. Іскусствеений матеріал, з якого він пошитий, характеризується легкістю і хорошою повітропроникністю. Мінімальна температура, при якій рекомендується використовувати цей спальник: -18 С, а максимальна: +4 С.

Мішок спальний (спальник) трехсезонний Red Point Munro S Right зроблений з синтетичних матеріалів, що характеризуються міцністю, легко піддаються чищенню і добре вентильованих. Цей компактний, легкий спальник можна зшивати з іншим спальником, блискавка якого розташований зліва. Додаткова перевага спальника становить його зручний замок-блискавка YKK і анатомічний капюшон з утепленим коміром на липучці.

Особливості спальника:

- застібка-блискавка розташована праворуч;
- універсальний;
- трехсезонний;
- нейлоновий зовнішній шар;
- утеплювач;
- нейлоновий внутрішній шар;
- полегшений;
- компактний;
- для підлітків / жінок;
- призначений для гірських походів / технічного альпінізму в літній сезон;
- якісний замок-блискавка YKK;
- зовнішня тканина з посиленням RIP STOP;
- можливість зшивати спальник з іншим;
- якісний чохол з чотирма компресійними стропами;
- оснащений клапаном-липучкою;
- утеплений воріт на липучці;
- анатомічний капюшон.

Мішок спальний (спальник) трехсезонний Red Point Munro S Right - теплий, легкий, компактний!

Характеристики:
Вага: 1,315 кг.
Розмір: 1,95x0,75x0,45 м.
Зовнішній матеріал: 44D 260T Nylon Tactel Ripstop.
Утеплювач: Thermolite Quallo, 200g / m2 x 1 (1 layer).
Внутрішній матеріал: 44D 237T Nylon Tactel Taffeta.
Температурний режим: + 4 / -2 / -18,0.

Виробник: Red Point (Україна).

Red Point - новий бренд товарів для туризму та активного відпочинку. У розробці асортименту Red Point брали участь провідні фахівці в галузі туризму та альпінізму. Разом вони вибрали і протестували матеріали і фурнітуру від провідних виробників, продумали кожну деталь. У виробництві товарів Red Point використовується фірмова фурнітура та блискавки найбільшого світового виробника YKK. Для виготовлення наметів застосовуються тільки алюмінієві каркаси, а всі наші спальники пройшли тестування за стандартом EN 13537. Red Point починає свій шлях з якості. Попереду - розширення асортименту і нові цікаві рішення. Незмінним залишиться одне - висока якість і надійність нашої продукції.


Мішок спальний (спальник) трехсезонний Red Point Munro S Right підібрати і купити за реальною ціною 2 067 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Спальные мешки таких торгових марок, як наприклад: RedPoint в електронному магазині Terra Sport
Мішок спальний (спальник) трехсезонний Red Point Munro S Right

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Мішок спальний (спальник) трехсезонний Red Point Munro S Right"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спальні мішки

Давно хочете зайнятися фігурою? Мішок спальний (спальник) трехсезонний Red Point Munro S Right допоможе почати легко. В « Спальні мішки » є все, що Вам знадобиться. Спальні мішки обрадує Вас своєю надійністю. Мішок спальний (спальник) "Кокон" SY-068 синій , Мішок спальний (спальник) "Кокон" SY-068 синій і Мішок спальний (спальник) "Кокон" SY-068 синій від кращих світових постачальників 1155 Ви зможете знайти в нашій лінійці Спальні мішки . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Спальні мішки . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн