Мішок спальний (спальник) Outventure Trek фіолетовий лівий

КОД ТОВАРУ: 83493
  • Мішок спальний (спальник) Outventure Trek фіолетовий лівий
  • Мішок спальний (спальник) Outventure Trek фіолетовий лівий - Фото №2
  • Мішок спальний (спальник) Outventure Trek фіолетовий лівий - Фото №3
Мішок спальний (спальник) Outventure Trek фіолетовий лівий
Особливості спальника: зроблений у формі кокона, розрахований на жінок, весна / літо, блискавка розташована зліва, зручний підголівник, теплий, легкий, якісний наповнювач, можливість зшивання з аналогічним спальником, зроблений з поліестеру, в складеному вигляді займає мало місця, дуже комфортний для тіла, добре утримує тепло, захист блискавки від попадання вологи. Сезон: весна, літо. Тип: кокон. Утеплювач: поліестер. Внутрішній матеріал: Поліестер Silk Touch. Зовнішній матеріал: поліестер Diamond Ripstop з водовідштовхувальним покриттям. Температура комфорту: +3 С. Розміри: (1,65 + 0,3) х0,75 м. Розміри в згорнутому вигляді: 0,17х0,17х0,34 м. Вага: 1,32 кг. Розташування блискавки: зліва. Розміри: 2S-XS. Колір фіолетовий.
Outventure
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 199 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 160 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Сезонність 
перехідною
Тип 
кокон
Можна з'єднати 
да
Орієнтація
лівий
Оптимальна температура, ° C
3
Вага, кг
1,30
Довжина, см
195
Ширина, см
75
АРТИКУЛ
IE205SP3L
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Мішок спальний (спальник) Outventure Trek Lady розрахований на використання в весняно-літній період. Найкомфортнішою температурою повітря, при якій найдоцільніше використовувати спальник вважається +3 С. Спальник не вимагає особливого догляду, розрахований на ручне прання, швидко сохне. Цей дуже компактний, ультралегкий і теплий спальник прослужить вам довгий час. Якісна фурнітура забезпечить просте і зручне користування ним. Завдяки розташованої збоку блискавки, спальник можна зшивати з аналогічною моделлю, чия блискавка розташована на зворотному боці.
Мішок спальний (спальник) Outventure Trek Lady оснащений зручним підголовником, прекрасно утримує тепло і забезпечують комфортний відпочинок. Зовнішній (Diamond Ripstop з водовідштовхувальним покриттям) і внутрішній матеріал (поліестер Silk Touch) спальника характеризуються міцністю і вологостійкістю. Спальник що не промокає, добре вентилюється і швидко сохне. Його внутрішній шар дуже комфортний для тіла. Вага спальника становить 1, 32 кг. Розмір в упакованому вигляді: 0,17х0,17х0,34 м. Колір: фіолетовий.

Особливості спальника:
- зроблений у формі кокона;
- весна літо;
- блискавка розташована зліва;
- зручний підголівник;
- теплий;
- легкий;
- якісний наповнювач;
- можливість зшивання з аналогічним спальником;
- зроблений з поліестеру;
- в складеному вигляді займає мало місця;
- дуже комфортний для тіла;
- добре утримує тепло;
- блискавки від попадання вологи.


Мішок спальний (спальник) Outventure Trek Lady - гарантія комфортного відпочинку!

Характеристики:

Сезон: весна, літо.
Тип: кокон.
Утеплювач: поліестер.
Внутрішній матеріал: Поліестер Silk Touch.
Зовнішній матеріал: поліестер Diamond Ripstop з водовідштовхувальним покриттям.
Температура комфорту: +3 С.
Розміри: (1,65 + 0,3) х0,75 м.
Розміри в згорнутому вигляді: 0,17х0,17х0,34 м.
Вага: 1,32 кг.
Розташування блискавки: зліва.
Розміри: 2S-XS.

Колір: фіолетовий.

Виробник: Outventure (Китай).

Одяг та спортивне спорядження цього виробника розрахована на любителів активного відпочинку. Товари, що випускаються Outventure, відрізняє стриманість стилю, висока якість і помірна вартість.


Мішок спальний (спальник) Outventure Trek фіолетовий лівий купити по реально виправданою вартості 1 199 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Спальные мешки таких брендів, як наприклад: Outventure в інтернет каталозі Терраспорт
Мішок спальний (спальник) Outventure Trek фіолетовий лівий Мішок спальний (спальник) Outventure Trek фіолетовий лівий - Фото №2 Мішок спальний (спальник) Outventure Trek фіолетовий лівий - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Мішок спальний (спальник) Outventure Trek фіолетовий лівий"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спальні мішки

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Мішок спальний (спальник) Outventure Trek фіолетовий лівий допоможе досягти мети. В « Спальні мішки » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Спальні мішки порадує Вас високою якістю. Мішок спальний (спальник) Кемпинг Rest з подушкою синій , Мішок спальний (спальник) Кемпинг Rest з подушкою синій і Мішок спальний (спальник) Кемпинг Rest з подушкою синій від кращих світових брендів 1155 Ви побачите в нашій категорії Спальні мішки . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Спальні мішки . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн