Мішок спальний (спальник) Marsupio Ibiza Extreme grizio verde правий

КОД ТОВАРУ: 83501
  • Мішок спальний (спальник) Marsupio Ibiza Extreme grizio verde правий
  • Мішок спальний (спальник) Marsupio Ibiza Extreme grizio verde правий - Фото №2
Мішок спальний (спальник) Marsupio Ibiza Extreme grizio verde правий
Особливості спальника: блискавка справа, дуже легкий, поліпшена теплоізоляція, висока щільність наповнювача Morbida hollowfibre 210Т, можливість зшивання з аналогічним спальником, міцний, дихаючий, вологостійкий, комфортний для тіла внутрішній бавовняний шар, фіксатор довільного розстібання блискавки, спеціальна стропа для захисту від защемлення блискавки , утеплювальний борт на блискавки, внутрішня кишеня на липучці, петлі для сушіння, комплектується компресійним мішком. Тип: кокон. Температура комфорту: +10 С. Мінімальна температура комфорту: +5 С. Вага: 1,125 кг. Розмір: 2,3х0,75 м. Розмір в упакованому вигляді: 0,34х0,2 м. Матеріал зовнішній: 190 T поліестер. Матеріал внутрішній: бавовна. Наповнювач: Morbida hollowfibre 210Т / щільність 200 г / м2. Блискавка: справа. Колір: Grizio Verde (зелений).
Marsupio
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
861 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 115 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Сезонність 
перехідною
Тип 
ковдра
Можна з'єднати 
да
Орієнтація
правий
Оптимальна температура, ° C
5
Вага, кг
1,10
Довжина, см
230
Ширина, см
75
АРТИКУЛ
921311
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Мішок спальний (спальник) Marsupio Ibiza Extreme Grizio Verde - відмінний вибір для літнього кемпінгу, туристичних походів, рибалок або мисливців. Спальник можна повністю розстебнути, використовуючи як повноцінне ковдру, а, при необхідності, можна состегнуть два спальника в один. Приємна на дотик, м'яка, дихаюча бавовняна тканина усередині спальника, неодмінно подбає про ваш, дійсно комфортний сон. Завдяки входить в комплект компрессионному мішку, в складеному вигляді спальник займає дуже мало місця. Його вага становить 1,125 кг. Блискавка спальника захищена від защемлення і довільного розстібання. Для зберігання різних дрібниць передбачена кишеня на липучці. Наявність спеціальних петель дозволяє легко підвісити спальник для просушування або провітрювання. Колір спальника: Grizio Verde (зелений).
Мішок спальний (спальник) Marsupio Ibiza Extreme Grizio Verde розрахований на використання в літній і весняний час. Позначена виробником температура максимального комфорту: +10 С, мінімальна температура комфорту: +5 С. Зовнішній матеріал спальника (190 T polyester) прекрасно зберігає температуру, характеризується високою вологостійкістю і повітропроникністю. Внутрішній шар спальника зроблений з бавовняної тканини, що відрізняється м'якістю, міцністю і хорошою повітропроникністю, що забезпечує тілу комфорт.


Особливості спальника:
- блискавка справа;
- дуже легкий;
- поліпшена теплоізоляція;
- висока щільність наповнювача Morbida hollowfibre 210Т;
- можливість зшивання з аналогічним спальником;
- міцний;
- дихаючий;
- вологостійкий;
- комфортний для тіла внутрішній бавовняний шар;
- фіксатор довільного розстібання блискавки;
- спеціальна стропа для захисту від защемлення блискавки;
- утеплювальний борт на блискавки;
- внутрішня кишеня на липучці;
- петлі для сушіння;
- комплектується компресійним мішком.

Мішок спальний (спальник) Marsupio Ibiza Extreme Grizio Verde - легкий, теплий комфортний для тіла!

Характеристики:

Тип: кокон.
Температура комфорту: +10 С.
Мінімальна температура комфорту: +5 С.
Вага: 1,125 кг.
Розмір: 2,3х0,75 м.
Розмір в упакованому вигляді: 0,34х0,2 м.
Матеріал зовнішній: 190 T поліестер.
Матеріал внутрішній: бавовна.
Наповнювач: Morbida hollowfibre 210Т / щільність 200 г / м2.
Блискавка: справа.
Колір: Grizio Verde (зелений).

Виробник: Marsupio (Italy).

Компанія Marsupio була заснована в 1985 році. Спочатку вона являла собою невелику майстерню з виготовлення туристичних рюкзаків, спортивних сумок і подібної продукції. Згодом компанії вдалося домогтися приголомшливого успіху і популярності на світовому ринку продукції Outdoor. Її продукція користується успіхом завдяки оригінальному дизайну, першокласним матеріалами і фурнітурі і ретельного опрацювання кожної деталі. На сьогоднішній день дистриб'юторська мережа Marsupio охоплює не тільки всю Італію, але і інші країни Європи, а сама компанія вважається однією з кращих в сфері товарів для туризму, спорту, альпінізму і активного відпочинку. Асортимент продуктів, що реалізуються під торговою маркою Marsupio, неймовірно широкий і в числі іншого складається з високоякісних і функціональних рюкзаків, сумок і спальних мішків, а також практичною туристичної одягу.


Мішок спальний (спальник) Marsupio Ibiza Extreme grizio verde правий вибрати за доступною вартості 861 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Спальные мешки таких брендів, як наприклад: Marsupio в каталозі магазина Terrasport
Мішок спальний (спальник) Marsupio Ibiza Extreme grizio verde правий Мішок спальний (спальник) Marsupio Ibiza Extreme grizio verde правий - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Мішок спальний (спальник) Marsupio Ibiza Extreme grizio verde правий"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спальні мішки

Давно хотіли зайнятися спортом? Мішок спальний (спальник) Marsupio Ibiza Extreme grizio verde правий - це Ваш перший крок. В « Спальні мішки » є все, що знадобиться спортсмену. Спальні мішки здивує Вас своєю оригінальністю. Мішок спальний (спальник) SportVida -3 ...+ 21°CL чорний, 190x75 см (SV-CC0069) , Мішок спальний (спальник) SportVida -3 ...+ 21°CL чорний, 190x75 см (SV-CC0069) і Мішок спальний (спальник) SportVida -3 ...+ 21°CL чорний, 190x75 см (SV-CC0069) від кращих світових виробників 1155 Ви можете знайти в нашій категорії Спальні мішки . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Спальні мішки . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн