Мішок спальний (спальник) Fjord Nansen Tokk XL right

КОД ТОВАРУ: 26019
  • Мішок спальний (спальник) Fjord Nansen Tokk XL right
Мішок спальний (спальник) Fjord Nansen Tokk XL right
Особливості мішка: технологія 3D STRETCH для максимального теплозбереження, можливість використовувати при високій вологості, компактний розмір в складеному стані, ізольована змійка запобігає закушуванню тканини, внутрішню кишеню. Розмір: 225х85 см. Максимальне зростання: 200 см. Температура мінімальна / оптимальна: -14/0 ... + 6.
Fjord Nansen
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
3 961 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 529 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Сезонність 
зимовий
Тип 
кокон
Можна з'єднати 
да
Орієнтація
правий
Оптимальна температура, ° C
3
Вага, кг
1,40
Довжина, см
225
Ширина, см
85
АРТИКУЛ
7844
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Мішок спальний (спальник) Fjord Nansen Tokk XL right - зручний, а головне практичний спальник. Ця модель ідеально підійде для активного відпочинку на природі, альпінізму і туризму. Даний мішок виготовлений з якісних матеріалів, що забезпечить Вам тепло і комфорт під час сну. Тут використовується утеплювач MICROFILL Super-Therm.
Мішок спальний (спальник) Fjord Nansen Tokk XL right складається в серії Profi і відрізняється дуже компактним розміром в складеному стані і легким вагою, що зробить Ваше подорож в прямому сенсі легше. Цей спальник стане чудовим вибором на літній час.

Особливості мішка:
- технологія 3D STRETCH для максимального теплозбереження;
- можливість використовувати при високій вологості;
- компактний розмір в складеному стані;
- ізольована змійка запобігає закушуванню тканини;
- внутрішню кишеню.

Мішок спальний (спальник) Fjord Nansen Tokk XL right - Ваш надійний партнер в подорожі!

Характеристики:
матеріал:
Зовнішній:
210 Poli RipStop.
Міністерство внутрішніх справ: 190T Nylon.
Розмір: 225х85 см.
Максимальне зростання: 200 см.
Температура мінімальна / оптимальна: -14/0 ... 6.
Змійка: справа.
Вага: 1,4 кг.
Колір: червоний.

Виробник: Fjord Nansen.
Fjord Nansen - продукція Fjord Nansen розроблена з думками про Ваших потребах, натхненна великими подорожами. Коли Ви маєте намір зустріти свою незвідану мрію, Fjord Nansen збирається бути з Вами. Перш ніж Ви зберетеся рушити через безмежний простір, перевірте, чи маєте Ви все, що може стати в нагоді. Fjord Nansen піклується про функціональність і новаторський дизайн. Всі технічні деталі ретельно продумані і перевірені на практиці. Fjord Nansen існує з 1996 року. Багато років досвіду і випробувань, співпраця з користувачами і командою Fjord Nansen, дало нам можливість розробити досконалі товари.


Мішок спальний (спальник) Fjord Nansen Tokk XL right підібрати і замовити по які завищеною вартістю 3 961 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Спальные мешки таких торгових марок, як наприклад: Fjord Nansen в онлайн каталозі Терра Спорт
Мішок спальний (спальник) Fjord Nansen Tokk XL right

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Мішок спальний (спальник) Fjord Nansen Tokk XL right"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спальні мішки

Давно планували зайнятися фігурою? Мішок спальний (спальник) Fjord Nansen Tokk XL right допоможе на шляху до мети. В « Спальні мішки » є все, що необхідно спортсмену. Спальні мішки обрадує Вас високою якістю. Мішок спальний (спальник) High Peak Pak тисячі Comfort (Right) , Мішок спальний (спальник) High Peak Pak тисячі Comfort (Right) і Мішок спальний (спальник) High Peak Pak тисячі Comfort (Right) від топових світових брендів 1155 Ви зможете побачити в нашій лінійці Спальні мішки . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Спальні мішки . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн