Мішок спальний (спальник) Caribee Snow Drift Jumbo лівий

КОД ТОВАРУ: 83498
  • Мішок спальний (спальник) Caribee Snow Drift Jumbo лівий
  • Мішок спальний (спальник) Caribee Snow Drift Jumbo лівий - Фото №2
  • Мішок спальний (спальник) Caribee Snow Drift Jumbo лівий - Фото №3
Мішок спальний (спальник) Caribee Snow Drift Jumbo лівий
Особливості спальника: блискавка зліва, дуже легкий, поліпшена теплоізоляція, висока щільність наповнювача Micro 3D Power Loft fill, можливість зшивання з аналогічним спальником, міцний, дихаючий, вологостійкий, комфортний для тіла внутрішній бавовняний шар, фіксатор довільного розстібання блискавки, спеціальна стропа для захисту від защемлення блискавки, утеплювальний борт на блискавки, внутрішній м'який комір, наявність капюшона, стягнутий шнур на капюшоні, внутрішню кишеню на липучці, петлі для сушіння, комплектується компресійним мішком. Тип: ковдру. Температура комфорту: -10 С. Вага: 2,4 кг. Розмір: 2,4х0,9 м. Розмір в упакованому вигляді: 0,44х0,3 м. Матеріал зовнішній: Нейлон. Матеріал внутрішній: бавовна. Наповнювач: Micro 3D Power Loft fill / щільність 2х200 г / м2. Блискавка: зліва. Колір: червоний вугілля.
Caribee
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 740 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 232 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Сезонність 
зимовий
Тип 
ковдра
Можна з'єднати 
да
Орієнтація
лівий
Оптимальна температура, ° C
-10
Вага, кг
2,40
Довжина, см
240
Ширина, см
90
АРТИКУЛ
920695
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Мішок спальний (спальник) Caribee Snow Drift Jumbo розрахований на використання при мінусовій температурі повітря. Позначена виробником температура максимального комфорту: -10 С. Зовнішній матеріал спальника (нейлон) прекрасно зберігає температуру, характеризується високою вологостійкістю і повітропроникністю. Внутрішній шар спальника зроблений з бавовняної тканини, що відрізняється м'якістю, міцністю і хорошою повітропроникністю, що забезпечує тілу комфорт.
Мішок спальний (спальник) Caribee Snow Drift Jumbo зроблений у вигляді ковдри зшивати, в разі потреби, з аналогічною моделлю, чия блискавка розташована з іншого боку. Завдяки входить в комплект компрессионному мішку, в складеному вигляді спальник займає дуже мало місця: 2,4х0,9 м. Його вага становить 2,4 кг. Блискавка спальника захищена від защемлення і довільного розстібання. Для зберігання різних дрібниць передбачена кишеня на липучці. Наявність спеціальних петель дозволяє легко підвісити спальник для просушування або провітрювання. Колір спальника: червоний вугілля.

Особливості спальника:
- розрахований на мінусову температуру повітря;
- блискавка зліва;
- хороша теплоізоляція;
- можливість зшивання з аналогічним спальником;
- міцний;
- дихаючий;
- вологостійкий;
- комфортний для тіла внутрішній шар;
- фіксатор довільного розстібання блискавки;
- спеціальна стропа для захисту від защемлення блискавки;
- утеплювальний борт на блискавки;
- внутрішній м'який комір;
- наявність капюшона;
- стягнутий шнур на капюшоні;
- внутрішня кишеня на липучці;
- петлі для сушіння;
- комплектується компресійним мішком.


Мішок спальний (спальник) Caribee Snow Drift Jumbo - гарантія комфортного відпочинку!


Характеристики:

Тип: ковдру.
Температура комфорту: -10 С.
Вага: 2,4 кг.
Розмір: 2,4х0,9 м.
Розмір в упакованому вигляді: 0,44х0,3 м.
Матеріал зовнішній: Нейлон.
Матеріал внутрішній: бавовна.
Наповнювач: Micro 3D Power Loft fill / щільність 2х200 г / м2.
Блискавка: зліва.
Колір: червоний вугілля.

Виробник: Caribee (Австралія).

Caribee - австралійський бренд, що спеціалізується на виробництві товарів для спорту та активного відпочинку. Досить великою популярністю останнім часом користуються намети, рюкзаки Caribee, чиє виробництво засноване на використанні найсучасніших технологій.


Мішок спальний (спальник) Caribee Snow Drift Jumbo лівий купити за вигідною ціною 1 740 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Спальные мешки таких торгових марок, як наприклад: Caribee в онлайн каталозі Терра Спорт
Мішок спальний (спальник) Caribee Snow Drift Jumbo лівий Мішок спальний (спальник) Caribee Snow Drift Jumbo лівий - Фото №2 Мішок спальний (спальник) Caribee Snow Drift Jumbo лівий - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Мішок спальний (спальник) Caribee Snow Drift Jumbo лівий"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спальні мішки

Давно мрієте зайнятися спортом? Мішок спальний (спальник) Caribee Snow Drift Jumbo лівий буде Вашим першим кроком. В « Спальні мішки » є все, що необхідно спортсмену. Спальні мішки здивує Вас своєю якістю. Мішок спальний (спальник) Marmot Rockaway 20 правий синій , Мішок спальний (спальник) Marmot Rockaway 20 правий синій і Мішок спальний (спальник) Marmot Rockaway 20 правий синій від знаменитих світових виробників 1155 Ви знайдете в нашому розділі Спальні мішки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Спальні мішки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн