Мішок спальний (спальник) Caribee Moonshine сharcoal / green лівий

КОД ТОВАРУ: 83514
  • Мішок спальний (спальник) Caribee Moonshine сharcoal / green лівий
  • Мішок спальний (спальник) Caribee Moonshine сharcoal / green лівий - Фото №2
Мішок спальний (спальник) Caribee Moonshine сharcoal / green лівий
Особливості спальника: блискавка зліва, можливість зшивання з аналогічним спальником, міцний, дихаючий, вологостійкий, комфортний для тіла внутрішній шар, зручний простір для ніг box foot, фіксатор довільного розстібання блискавки, спеціальна стропа для захисту від защемлення блискавки, утеплювальний борт на блискавки, внутрішній м'який комір, наявність капюшона, стягнутий шнур на капюшоні, внутрішню кишеню на липучці, петлі для сушіння, комплектується компресійним мішком. Тип: ковдру. Температура комфорту: 0 С. Вага: 1,8 кг. Розмір: 2,3х0,8 м. Розмір в упакованому вигляді: 0,27х0,38 м. Матеріал зовнішній: нейлон. Матеріал внутрішній: бавовна. Наповнювач: Tech-Loft Extreme hollowfibre / щільність 350 г / м2. Блискавка: зліва. Колір: Charcoal / Green (Зелений / вугілля).
Caribee
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
984 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 131 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Сезонність 
перехідною
Тип 
ковдра
Можна з'єднати 
да
Орієнтація
лівий
Оптимальна температура, ° C
0
Вага, кг
1,30
Довжина, см
230
Ширина, см
80
АРТИКУЛ
920700
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Мішок спальний (спальник) Caribee Moonshine Charcoal / Green з розташованої зліва блискавкою легко зшивати з аналогічним спальником, чия блискавка розташована праворуч. Він ідеально підходить для походів у весняний / літній / восени. Завдяки входить в комплект компрессионному мішку, в складеному вигляді спальник займає дуже мало місця: 0,27х0,38 м. Його вага становить 1,8 кг.
Мішок спальний (спальник) Caribee Moonshine Charcoal / Green оснащений всім необхідним для створення комфортного відпочинку. Теплий м'який капюшон і внутрішній комір на стяжних шнурі забезпечать додаткову теплоізоляцію. Блискавка спальника захищена від защемлення і довільного розстібання. В спальнику є місце для зручного розташування ніг, зване box foot. Для зберігання різних дрібниць передбачена кишеня на липучці. Сушити спальник зручно за допомогою розташованих із зовнішнього боку петель. Внутрішній шар спальника зроблений з бавовняної тканини, а зовнішній - з дихаючого, вологостійкого нейлону, що відрізняється хорошою вологостійкістю. Колір спальника: Charcoal / Green (Зелений / вугілля).

Особливості спальника:
- блискавка зліва;
- можливість зшивання з аналогічним спальником;
- міцний;
- дихаючий;
- вологостійкий;
- комфортний для тіла внутрішній шар;
- фіксатор довільного розстібання блискавки;
- спеціальна стропа для захисту від защемлення блискавки;
- утеплювальний борт на блискавки;
- внутрішній м'який комір;
- наявність капюшона;
- стягнутий шнур на капюшоні;
- внутрішня кишеня на липучці;
- петлі для сушіння;
- комплектується компресійним мішком.

Мішок спальний (спальник) Caribee Moonshine Charcoal / Green-тепла, м'який, комфортний!

Характеристики:

Тип: ковдру.
Температура комфорту: 0 С.
Вага: 1,8 кг.
Розмір: 2,3х0,8 м.
Розмір в упакованому вигляді: 0,27х0,38 м.
Матеріал зовнішній: нейлон.
Матеріал внутрішній: бавовна.
Наповнювач: Tech-Loft Extreme hollowfibre / щільність 350 г / м2.
Блискавка: зліва.
Колір: Charcoal / Green (Зелений / вугілля).


Виробник: Caribee (Австралія).

Caribee - австралійський бренд, що спеціалізується на виробництві товарів для спорту та активного відпочинку. Досить великою популярністю останнім часом користуються намети, рюкзаки Caribee, чиє виробництво засноване на використанні найсучасніших технологій.


Мішок спальний (спальник) Caribee Moonshine сharcoal / green лівий купити по які завищеною вартістю 984 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Спальные мешки таких брендів, як наприклад: Caribee в каталозі Терра Спорт
Мішок спальний (спальник) Caribee Moonshine сharcoal / green лівий Мішок спальний (спальник) Caribee Moonshine сharcoal / green лівий - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Мішок спальний (спальник) Caribee Moonshine сharcoal / green лівий"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спальні мішки

Давно планували зайнятися фігурою? Мішок спальний (спальник) Caribee Moonshine сharcoal / green лівий буде Вашим першим кроком. В « Спальні мішки » знайдеться все, що Вам знадобиться. Спальні мішки здивує Вас своєю якістю. Мішок спальний (спальник) Ferrino Yukon Pro червоно-чорний, правий , Мішок спальний (спальник) Ferrino Yukon Pro червоно-чорний, правий і Мішок спальний (спальник) Ferrino Yukon Pro червоно-чорний, правий від знаменитих світових виробників 1155 Ви зможете побачити в нашій категорії Спальні мішки . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Спальні мішки . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн