Мішок спальний (спальник) Caribee Cloud 9 Kids sky blue лівий

КОД ТОВАРУ: 83511
  • Мішок спальний (спальник) Caribee Cloud 9 Kids sky blue лівий
Мішок спальний (спальник) Caribee Cloud 9 Kids sky blue лівий
Особливості спальника: дитячий, блискавка зліва, можливість зшивання з аналогічним спальником, міцний, дихаючий, вологостійкий, комфортний для тіла внутрішній шар, фіксатор довільного розстібання на блискавки, спеціальна стропа для захисту від защемлення блискавки, наявність знімною подушки, комплектується транспортувальним мішком. Тип: ковдру. Температура комфорту: +8 С. Вага: 1,33 кг. Розмір (включаючи подушку): 1,65х0,7х0,5 м. Розмір в упакованому вигляді: 0,35х0,21 м. Розмір подушки: 0,29х0,40 м. Матеріал зовнішній: нейлон. Матеріал внутрішній: бавовна. Наповнювач: Tech-Loft insulated hollow fibre fill / щільність 200 г / м2. Блискавка: зліва. Колір синій.
Caribee
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
625 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 83 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Сезонність 
річний
Тип 
ковдра
Можна з'єднати 
да
Вік
дитячий
Орієнтація
лівий
Оптимальна температура, ° C
8
Вага, кг
1,30
Довжина, см
165
Ширина, см
70
АРТИКУЛ
920698
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Мішок спальний (спальник) Caribee Cloud 9 Kids Sky Blue розрахований на дитину. Ідеальний для весняного та літнього відпочинку. Найбільш комфортною температурою повітря, при якій найдоцільніше використовувати спальник вважається + 8С. Спальник комплектується подушкою (0,29х0,40 м). Транспортування його не представляє ніякої складності завдяки входить в комплект зі спальником пакувальному мішку. Розмір спальника в упакованому вигляді: 0,35х0,21 м.
Мішок спальний (спальник) Caribee Cloud 9 Kids Sky Blue пошитий з поліестеру, що характеризується міцністю і вологостійкістю. Спальник що не промокає, добре вентилюється і швидко сохне. Його замок-блискавка захищена від защемлення тканини. Вага спальника становить 1,33 кг. Розмір (включаючи подушку): 1,65х0,7х0,5 м. Колір: синій. Завдяки розташованої збоку блискавки, спальник може зшивати з аналогічною моделлю, чия блискавка розташована на зворотному боці.


Особливості спальника:
- блискавка зліва;
- можливість зшивання з аналогічним спальником;
- міцний;
- дихаючий;
- вологостійкий;
- комфортний для тіла внутрішній шар;
- фіксатор довільного розстібання на блискавки;
- спеціальна стропа для захисту від защемлення блискавки;
- наявність знімною подушки;
- комплектується транспортувальним мішком.


Мішок спальний (спальник) Caribee Cloud 9 Kids Sky Blue - легкий, міцний, теплий!

Характеристики:
Тип: ковдру.
Температура комфорту: +8 С.
Вага: 1,33 кг.

Розмір (включаючи подушку): 1,65х0,7х0,5 м.
Розмір в упакованому вигляді: 0,35х0,21 м.
Розмір подушки: 0,29х0,40 м.
Матеріал зовнішній: нейлон.
Матеріал внутрішній: бавовна.
Наповнювач: Tech-Loft insulated hollow fibre fill / щільність 200 г / м2.
Блискавка: зліва.
Колір: синій.

Виробник: Caribee (Австралія).

Caribee - австралійський бренд, що спеціалізується на виробництві товарів для спорту та активного відпочинку. Досить великою популярністю останнім часом користуються намети, рюкзаки Caribee, чиє виробництво засноване на використанні найсучасніших технологій.


Мішок спальний (спальник) Caribee Cloud 9 Kids sky blue лівий вибрати за доступною вартості 625 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Спальные мешки таких брендів, як наприклад: Caribee в каталозі магазина Terrasport
Мішок спальний (спальник) Caribee Cloud 9 Kids sky blue лівий

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Мішок спальний (спальник) Caribee Cloud 9 Kids sky blue лівий"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спальні мішки

Давно хотіли зайнятися спортом? Мішок спальний (спальник) Caribee Cloud 9 Kids sky blue лівий - це Ваш перший крок. В « Спальні мішки » є все, що знадобиться спортсмену. Спальні мішки здивує Вас своєю оригінальністю. Мешок спальный (спальник) SportVida -3 ...+ 21°C L черный, 190x75 см (SV-CC0069) , Мешок спальный (спальник) SportVida -3 ...+ 21°C L черный, 190x75 см (SV-CC0069) і Мешок спальный (спальник) SportVida -3 ...+ 21°C L черный, 190x75 см (SV-CC0069) від кращих світових виробників 1155 Ви можете знайти в нашій категорії Спальні мішки . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Спальні мішки . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн