Мішок боксерський Green Hill 90x35 см

КОД ТОВАРУ: 89623
  • Мішок боксерський Green Hill 90x35 см
Мішок боксерський Green Hill 90x35 см
Матеріал: синтетична шкіра. Тип: мішок боксерський. Розмір: 90х35 см. Колір: червоний з синім. Набивання: гумова крихта, ганчір'я, пінополіуретан. Висота: 900 мм. Ширина: 350 мм.
Green Hill
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 842 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 246 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
Висота
90 см
Матеріал
Шкірвініл
Наповнювач
Ганчір'я
Кріплення
Ланцюг
АРТИКУЛ
PRB-5045-90x35
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Green Hill представляє високоякісний боксерський мішок розміром 90x35. Матеріалом виготовлення даного мішка є штучна шкіра, яка практично нічим не поступається натуральній. Боксерський мішок Green Hill наповнюється гумовою крихтою, дрантям і пінополіуританом. Завдяки надійній підвісної системи, ви можете розміщувати та використовувати мішок Green Hill на свій розсуд.

Особливості мішка:
- розмір 90x35;
- штучна шкіра;
- підвісна система.

Мішок боксерський Green Hill 90x35 - подбає про ваше здоров'я!

Характеристики:
Матеріал: синтетична шкіра;
Тип: мішок боксерський;
Розмір: 90x35 см;
Колір: червоний з синім;
Набивання: гумова крихта, ганчір'я, пінополіуретан;
Висота: 900 мм;
Діаметр: 350 мм.

Виробник: Green Hill (Пакистан).
Green Hill - це компанія, яка була організована в 1982 році в Пакистані. Але ще до офіційного відкриття торгової марки Green Hill, її творці виробляли аксесуари для боксерів для інших марок. На сьогоднішній день Green Hill приділяє особливу увагу любительського боксу і боксу для дітей, так що продукція компанії нараховує вже більше 500 найменувань. У 2004 році боксерські шолома і рукавички Green Hill були допущені на Олімпійські ігри, що свідчить про якість продукції. Марка Green Hill випускає свої вироби економ класу в 140 країнах світу.


Мішок боксерський Green Hill 90x35 см купити по реально виправданою вартості 1 842 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Боксерские мешки таких брендів, як наприклад: Green Hill в інтернет каталозі Терраспорт
Мішок боксерський Green Hill 90x35 см

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Мішок боксерський Green Hill 90x35 см"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Боксерські мішки

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Мішок боксерський Green Hill 90x35 см допоможе досягти мети. В « Боксерські мішки » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Боксерські мішки порадує Вас високою якістю. Мішок боксерський надувний Demix Inflatable Punching Bag жовтий , Мішок боксерський надувний Demix Inflatable Punching Bag жовтий і Мішок боксерський надувний Demix Inflatable Punching Bag жовтий від кращих світових брендів 1477 Ви побачите в нашій категорії Боксерські мішки . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Боксерські мішки . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн