Мішок боксерський апперкотний PVC UFC Pкщ UHK-75101, чорний

КОД ТОВАРУ: 401036
  • Мішок боксерський апперкотний PVC UFC Pкщ UHK-75101, чорний
  • Мішок боксерський апперкотний PVC UFC Pкщ UHK-75101, чорний - Фото №2
  • Мішок боксерський апперкотний PVC UFC Pкщ UHK-75101, чорний - Фото №3
  • Мішок боксерський апперкотний PVC UFC Pкщ UHK-75101, чорний - Фото №4
Мішок боксерський апперкотний PVC UFC Pкщ UHK-75101, чорний
Матеріал: Полівінілхлорид (PVC). Форма: Апперкотний мішок. Діаметр: 46 см. Вага: 25 кг. Спосіб кріплення: підвісний. Колір: чорний. Призначення: для дому та залу.
UFC
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
4 816 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 643 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Тип
Підвісний
Вага
25 кг
Висота
46 см
Матеріал
ПВХ
Кріплення
Крюк
АРТИКУЛ
UHK-75101
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Матеріал: Полівінілхлорид (PVC).
Форма: Апперкотний мішок.
Діаметр: 46 см.
Вага: 25 кг.
Спосіб кріплення: підвісний.
Колір: чорний.
Призначення: для дому та залу.


Апперкотний боксерський мішок UFC PRO - особливий вид снаряда, який застосовується для тренувань в контактних видах спорту. Підходить для тренувань з боксу, самбо, кікбоксингу, карате, тхеквондо та інших єдиноборств. Снаряд стане незамінним помічником як для професійних, так і для початківців спортсменів. Відрізняється особливою формою і високою якістю матеріалів виготовлення.


опис

Мішок боксерський апперкотний UFC PRO - універсальний снаряд. На ньому можна відпрацювати будь-які удари, але призначений він саме для відпрацювання апперкотов. Відрізняється особливою формою і горизонтальним положенням.

Мішок пошитий і набитий анатомічно правильно, тому при нанесенні ударів ваша кисть залишиться неушкодженою, а напрацьований аперкот буде повноцінним і максимально жорстким.

Довжина горизонтального мішка становить 91 см, діаметр - 46 см, а вага - всього 25 кг. Такі розміри дозволяють використовувати снаряд не тільки в спортивному залі, але і вдома. Виготовлений з сучасного високоякісного і міцного матеріалу - ПВХ. Він відрізняється високою зносостійкістю, має найкращі характеристики. Завдяки якісній прошивці мішок прослужить дійсно довго, при цьому не змінить своїх характеристик і зовнішнього вигляду навіть при інтенсивному регулярному використанні.


наша думка

Боксерський апперкотний мішок бренду UFC PRO ідеально підійде для відпрацювання апперкотов спортсменами будь-якого рівня. Досить компактні розміри і невелика вага дозволяють використовувати снаряд не тільки в залі, але і в домашніх умовах. Висока якість, відмінні характеристики міцності і прийнятна вартість роблять цю модель популярною серед професіоналів.


Мішок боксерський апперкотний PVC UFC Pкщ UHK-75101, чорний купити за вигідною ціною 4 816 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Боксерские мешки и груши таких торгових марок, як наприклад: UFC в електронному каталозі Терраспорт
Мішок боксерський апперкотний PVC UFC Pкщ UHK-75101, чорний Мішок боксерський апперкотний PVC UFC Pкщ UHK-75101, чорний - Фото №2 Мішок боксерський апперкотний PVC UFC Pкщ UHK-75101, чорний - Фото №3 Мішок боксерський апперкотний PVC UFC Pкщ UHK-75101, чорний - Фото №4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Мішок боксерський апперкотний PVC UFC Pкщ UHK-75101, чорний"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Боксерські мішки і груші

Давно мрієте зайнятися спортом? Мішок боксерський апперкотний PVC UFC Pкщ UHK-75101, чорний буде Вашим першим кроком. В « Боксерські мішки і груші » є все, що необхідно спортсмену. Боксерські мішки і груші здивує Вас своєю якістю. Гермомішок Naturehike FS15U020-L 40D - темно-зелений, 20л , Гермомішок Naturehike FS15U020-L 40D - темно-зелений, 20л і Гермомішок Naturehike FS15U020-L 40D - темно-зелений, 20л від знаменитих світових виробників 86 Ви знайдете в нашому розділі Боксерські мішки і груші . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Боксерські мішки і груші . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн