Медбол Yakimasport (100309), 2 кг

КОД ТОВАРУ: 329112
  • Медбол Yakimasport (100309), 2 кг
Медбол Yakimasport (100309), 2 кг
Медбол Yakimasport 2 кг 100 309, призначений для використання під час тренувального процесу, в різних видах спорту - футбол, баскетбол, регбі, фітнес, Кроссфіт, важка атлетика, бойові мистецтва та багатьох інших, а також при відновленні після перенесених травм. Вправи з Медбол Якімаспорт 2 кг, дають можливість ефективно опрацьовувати різні групи м'язів, а також розвивати спритність, витривалість, координацію рухів, гнучкість і рухливість суглобів. Медичний м'яч Yakimasport 2 кг виконаний з практичного, міцного і довговічного матеріалу, який абсолютно безпечний для здоров'я спортсмена. Діаметр м'яча Медбол - 200 мм. Використовувати такий спортивний інвентар можна в домашніх умовах, займаючись на відкритих спортивних майданчиках або залах. Купити медбол Yakimasport 2 кг за цінами офіційного дилера в Україні можна на сайті нашого інтернет магазину, також в каталозі можна личити аналогічний інвентар іншого ваги - 1 кг, 3 кг, 4 кг і 5 кг.
Yakimasport
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
829 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 111 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Помаранчевий
Вага (для медболів)
2 кг
АРТИКУЛ
YS-100309
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Медбол Yakimasport 2 кг 100 309, призначений для використання під час тренувального процесу, в різних видах спорту - футбол, баскетбол, регбі, фітнес, Кроссфіт, важка атлетика, бойові мистецтва та багатьох інших, а також при відновленні після перенесених травм. Вправи з Медбол Якімаспорт 2 кг, дають можливість ефективно опрацьовувати різні групи м'язів, а також розвивати спритність, витривалість, координацію рухів, гнучкість і рухливість суглобів. Медичний м'яч Yakimasport 2 кг виконаний з практичного, міцного і довговічного матеріалу, який абсолютно безпечний для здоров'я спортсмена. Діаметр м'яча Медбол - 200 мм.

Використовувати такий спортивний інвентар можна в домашніх умовах, займаючись на відкритих спортивних майданчиках або залах.

Характеристики:


  • Тип товару: Медичний м'яч
  • Колір: Помаранчевий
  • Вага: 2 кг
  • Призначення: Фітнес, силові, реабілітація

Виробник: Yakimasport


Медбол Yakimasport (100309), 2 кг підібрати і купити за реальною ціною 829 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Мячи для фитнеса таких торгових марок, як наприклад: Yakimasport в електронному магазині Terra Sport
Медбол Yakimasport (100309), 2 кг

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Медбол Yakimasport (100309), 2 кг"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ М'ячі для фітнесу

Давно хочете зайнятися фігурою? Медбол Yakimasport (100309), 2 кг допоможе почати легко. В « М'ячі для фітнесу » є все, що Вам знадобиться. М'ячі для фітнесу обрадує Вас своєю надійністю. Медбол Livepro Solid Medicine Ball (LP8110-4), 4кг , Медбол Livepro Solid Medicine Ball (LP8110-4), 4кг і Медбол Livepro Solid Medicine Ball (LP8110-4), 4кг від кращих світових постачальників 95 Ви зможете знайти в нашій лінійці М'ячі для фітнесу . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів М'ячі для фітнесу . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн