Медбол Fitex 4 кг MD1240-4

КОД ТОВАРУ: 131716
  • Медбол Fitex 4 кг MD1240-4
Медбол Fitex 4 кг MD1240-4
Вага: 4 кг. Колір блакитний. Матеріал: ПВХ. Особливості: Підходить для курсу реабілітації. Матеріал не деформується. Ребриста поверхня. Гіпоалергенні матеріали і барвники.
Fitex
КУПИТИ
ЦІНА:
2 104 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 281 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Помаранчевий
Тип
Медбол
Вага (для медболів)
4 кг
АРТИКУЛ
MD1240-4
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Медбол Fitex 4 кг MD1240-4 - м'яч, який використовується не тільки під час фінтес-тренувань, але ще і в періоді реабілітації. Вага м'яча оптимальний для початківців спортсменів і дозволяє уникнути травм і розтягувань м'язів. Вправи з Медбол можуть бути різними: силовими, аеробними. Крім того, аксесуар зміцнює м'язи і зв'язки, а тримати модель в руках зручно за рахунок ребристої поверхні.  

особливості:

·          Підходить для курсу реабілітації;

·          Матеріал не деформується;

·          Ребриста поверхня;

·          Гіпоалергенні матеріали і барвники.

Характеристики:

  Вага: 4 кг;

  Колір: блакитний;

  Матеріал: ПВХ.

Виробник: Fitex (Англія).

Компанія займається виробництвом якісного спортивного обладнання, як для любителів, так і для професіоналів. Всі аксесуари і тренажери підходять для щоденних тренувань. Фірма ретельно стежить за тим, щоб покупці не нашкодили своєму здоров'ю, оскільки безпека перебуває в пріоритеті. А ще компанія не забуває про впровадження нових технологій, що дозволяє займати лідируючі позиції в продажах.


Медбол Fitex 4 кг MD1240-4 купити за вигідною ціною 2 104 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Мячи для фитнеса таких торгових марок, як наприклад: Fitex в електронному каталозі Терраспорт
Медбол Fitex 4 кг MD1240-4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Медбол Fitex 4 кг MD1240-4"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ М'ячі для фітнесу

Давно мрієте зайнятися спортом? Медбол Fitex 4 кг MD1240-4 буде Вашим першим кроком. В « М'ячі для фітнесу » є все, що необхідно спортсмену. М'ячі для фітнесу здивує Вас своєю якістю. М'яч для фітнесу (фітбол) 65 см Reebok сірий , М'яч для фітнесу (фітбол) 65 см Reebok сірий і М'яч для фітнесу (фітбол) 65 см Reebok сірий від знаменитих світових виробників 95 Ви знайдете в нашому розділі М'ячі для фітнесу . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів М'ячі для фітнесу . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн