Матрац з обігрівом Beurer TS 19

КОД ТОВАРУ: 98693
  • Матрац з обігрівом Beurer TS 19
Матрац з обігрівом Beurer TS 19
Тип: матрац з обігрівом. Матеріал: фліс. Розмір: 130х75 см. Кількість температурних режимів: 3. Потужність: 50 Вт. Колір білий.
Beurer
КУПИТИ
2 979 грн
ЦІНА: 2 229 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 298 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Білий
АРТИКУЛ
TS 19
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

З цього моменту Ви можете забути про холод з матрацом з обігрівом Beurer TS 19. Він створить комфорт і затишок, Ви забудете про незручності, тому що надалі Вас не буде турбувати холод за вікном. Він складається з м'якого флісу, який втамує Вашу спрагу тепла. Має 3 режими нагріву, а також систему захисту від перегріву. Ще цей матрац унікальний тим, що його спокійно можна прати в машинці при температурі 30 ° C.

особливості:

- захист від перегріву;

- знімний шнур живлення;

- підходить для машинного прання (не вище 30 ° C).

 

Матрац з обігрівом Beurer TS 19 - допоможе забути Вам про холодах!

Характеристики:

Тип: матрац з обігрівом;

Матеріал: фліс;

Розмір: 130х75 см;

Кількість температурних режимів: 3;

Потужність: 50 Вт;

Колір: білий.

Виробник: Beurer (Німеччина).

Компанія Beurer є дуже перспективною і процвітаючої в наш час, так як ця фірма прагне розвиватися, випереджаючи простори часу. Вони радують новими технологіями, які доступні і потрібні абсолютно всім і кожному. Beurer розробляють електричні грілки, різновидні масажери, кухонні ваги, функціонал для косметології тощо. Також фірма щорічно отримує нагороди від Warentest, Oko-tex, Plus X Award за свої багатофункціональні і якісні прориви.

 


Матрац з обігрівом Beurer TS 19 купити по реально виправданою вартості 2 229 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Товары для обогрева таких брендів, як наприклад: Beurer в інтернет каталозі Терраспорт
Матрац з обігрівом Beurer TS 19

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Матрац з обігрівом Beurer TS 19"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Товари для обігріву

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Матрац з обігрівом Beurer TS 19 допоможе досягти мети. В « Товари для обігріву » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Товари для обігріву порадує Вас високою якістю. Електрообігрівач настінний "Футуризм" (Україна) , Електрообігрівач настінний "Футуризм" (Україна) і Електрообігрівач настінний "Футуризм" (Україна) від кращих світових брендів 1420 Ви побачите в нашій категорії Товари для обігріву . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Товари для обігріву . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн