Подушка масажна балансувальна Live UP Balance Disc

КОД ТОВАРУ: 127028
  • Подушка масажна балансувальна Live UP Balance Disc
Подушка масажна балансувальна Live UP Balance Disc
Тип: подушка балансувальна. Призначення: для фітнесу. Матеріал: ПВХ. Діаметр: 36 см. Висота: 32 см. Вага 1400 гр. Колір помаранчевий. Особливості подушки: проста в застосуванні; не вимагає спеціальної підготовки для занять; сприяє спалюванню калорій; допомагає у формуванні преса; відновлює правильну поставу; зміцнюють вестибулярний апарат і відновлюють координацію рухів; використовують для профілактики і лікування хвороб, з порушенням кровообігу.
Live Up
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
624 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 83 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Помаранчевий
АРТИКУЛ
LS3226
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Подушка масажна балансувальна Live UP Balance Disc є нестійкою балансування поверхнею для проведення фітнес тренувань або для реабілітаційної роботи з опорно-руховим апаратом. При використанні даного снаряда задіюється велика кількість м'язів, що сприяє в першу чергу спалюванню зайвих калорій, формуванню красивого преса, потягування сідниць і відновленню правильної постави. Заняття на балансування подушці сприяють зміцненню вестибулярного апарату, покращують координацію рухів. Завдяки масажною поверхні даний снаряд використовують для профілактичного лікування проблем, пов'язаних з порушенням кровообігу.

Особливості подушки:

  - проста в застосуванні;

  - не вимагає спеціальної підготовки для занять;

  - сприяє спалюванню калорій;

  - допомагає у формуванні преса;

  - відновлює правильну поставу;

  - зміцнює вестибулярний апарат і відновлює координацію рухів;

  - використовують для профілактики і лікування хвороб з порушенням кровообігу.


Характеристики:

  Тип: подушка балансувальна;

  Призначення: для фітнесу;

  Матеріал: ПВХ;

  Діаметр: 36 см;

  Висота: 32 см;

  Вага: 900 гр;

  Колір: помаранчевий.


Виробник: Live UP (Китай).

Бренд орієнтується на випуск якісних спортивних снарядів, що застосовуються в фітнес тренуваннях, заняттях йогою і в інших спортивних дисциплінах. Також торгова марка виробляє всілякі тренажери, які використовуються в спеціалізованих залах і домашніх умовах.


Подушка масажна балансувальна Live UP Balance Disc купити за вигідною ціною 624 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Диски здоровья и балансиры таких торгових марок, як наприклад: Live Up в онлайн каталозі Терра Спорт
Подушка масажна балансувальна Live UP Balance Disc

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Подушка масажна балансувальна Live UP Balance Disc"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Диски здоров'я і балансири

Давно мрієте зайнятися спортом? Подушка масажна балансувальна Live UP Balance Disc буде Вашим першим кроком. В « Диски здоров'я і балансири » є все, що необхідно спортсмену. Диски здоров'я і балансири здивує Вас своєю якістю. Платформа балансувальна з еспандерами Pro Supra Bosu фіолетова, 60 см "(5415-14V) , Платформа балансувальна з еспандерами Pro Supra Bosu фіолетова, 60 см "(5415-14V) і Платформа балансувальна з еспандерами Pro Supra Bosu фіолетова, 60 см "(5415-14V) від знаменитих світових виробників 3852 Ви знайдете в нашому розділі Диски здоров'я і балансири . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Диски здоров'я і балансири . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн