Маска Mares Viper чорна

КОД ТОВАРУ: 115320
  • Маска Mares Viper чорна
Маска Mares Viper чорна
Тип маски: для дайвінгу. Матеріал обтюратора: силікон нового покоління. Регулювання розміру: ергономічні пряжки з подвійними кнопками. Колір чорний.
Mares
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 140 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 152 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
АРТИКУЛ
421411.BKBK
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Маска для дайвінгу Mares Viper чорна оптимально щільно прилягає до обличчя завдяки анатомічної конфігурації обтюратора, виготовленого з гіпоалергенного силікону останнього покоління, який не допускає утворення великої кількості конденсату. Лінзи забезпечують широкий огляд під водою, і, завдяки максимальній наближеності до очей, зменшують внутрішній обсяг маски. Унікальний дизайн. Оригінальна обробка обтюратора, внутрішня поверхня якого має м'яке покриття антивідблиску.
Маска для дайвінгу Mares Viper чорна використовується для дайвінгу. Легко регулюється за допомогою ергономічних пряжок з подвійними кнопками. Унікальний дизайн. Комплектується чохлом.

Особливості маски:
- для дайвінгу;
- обтюратор анатомічної конфігурації;
- антиблікове покриття на внутрішній поверхні;
- лінзи забезпечують широкий огляд під водою;
- легко регулюється за допомогою зручних пряжок;
- підходить для всіх типів особи;
- ергономічний дизайн.

Характеристики:
Тип маски: для дайвінгу.
Матеріал обтюратора: силікон нового покоління.
Регулювання розміру: ергономічні пряжки з подвійними кнопками.
Колір: чорний.

Виробник: Mares (Італія).

Mares виробляє дуже широкий асортимент товарів, призначених для дайвінгу та фрідайвінга: гідрокостюми, ласти, черевики для рафтингу, рушниці, арбалети, маски, тонкі гідро-боти, рукавички, ліхтарики, трубки і т.д. Все що випускаються типи спорядження відповідають прийнятим нормам і визнані одними з найякісніших на сучасному ринку в своєму сегменті.


Маска Mares Viper чорна купити за вигідною ціною 1 140 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Маски для плавания таких виробників, як наприклад: Mares в магазині terrasport.ua
Маска Mares Viper чорна

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Маска Mares Viper чорна"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Маски для плавання

Давно мрієте зайнятися спортом? Маска Mares Viper чорна буде Вашим першим кроком. В « Маски для плавання » є все, що необхідно спортсмену. Маски для плавання здивує Вас своєю якістю. Маска для плавання повнолицев чорна (M2068) , Маска для плавання повнолицев чорна (M2068) і Маска для плавання повнолицев чорна (M2068) від знаменитих світових виробників 509 Ви знайдете в нашому розділі Маски для плавання . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Маски для плавання . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн