Маска Mares Star камуфляж

КОД ТОВАРУ: 115311
  • Маска Mares Star камуфляж
Маска Mares Star камуфляж
Застосування: підводне полювання; матеріал: пластик, скло, силікон; колір: камуфляж; особливості: мінімальний подмасочний обсяг; парні лінзи для кращого сприйняття дистанції; обтюратор виготовлений з м'якого силікону; хороша гідродинаміка; маска професійного призначення; зручні і ергономічні пряжки для комфортної регулювання.
Mares
  • Маска Mares Star камуфляж
  • Маска Mares Star чёрная
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
855 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 114 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Камуфляжний
АРТИКУЛ
421402.CMBK
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС


Маска Mares Star камуфляж поєднує в собі передові переваги сучасних масок для підводних мисливців і дайверів. Особливе розташування лінз на-віч дозволяє збільшити кут огляду, м'який обтюратор і незначну вагу рами дозволяє відчувати себе комфортно, а це значить, що ніщо не буде вас відволікати від улюбленого заняття.


особливості:

-Мінімальний подмасочний обсяг;

Парна лінзи для кращого сприйняття дистанції;

-Обтюратор виготовлений з м'якого силікону;

-Гарна гідродинаміка;

-Маски професійного призначення;

-Зручні і ергономічні пряжки для комфортної регулювання.


Характеристики:

Застосування: підводне полювання;

Матеріал: пластик, скло, силікон;

Колір: камуфляж.


Виробник: Mares (Італія)

Mares - це чуття, досвід і незбагненна любов до моря. Сьогодні, Mares - приклад того, як потрібно ставитися до продукції, що виготовляється, це стандарт, до якого прагнуть. Не зупиняючись на досягнутому, компанія Mares продовжує розширюватися, вводити інновації в кожну деталь. За багато років існування, ця компанія показала своє непохитне перевагу серед виробників товарів для дайвінгу.



Маска Mares Star камуфляж вибрати за доступною вартості 855 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Маски для плавания таких брендів, як наприклад: Mares в каталозі магазина Terrasport
Маска Mares Star камуфляж

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Маска Mares Star камуфляж"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Маски для плавання

Давно хотіли зайнятися спортом? Маска Mares Star камуфляж - це Ваш перший крок. В « Маски для плавання » є все, що знадобиться спортсмену. Маски для плавання здивує Вас своєю оригінальністю. Маска для снорклинга Zelart M501L-GR, серая - L/XL , Маска для снорклинга Zelart M501L-GR, серая - L/XL і Маска для снорклинга Zelart M501L-GR, серая - L/XL від кращих світових виробників 509 Ви можете знайти в нашій категорії Маски для плавання . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Маски для плавання . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн