Маска Mares Samurai чорна

КОД ТОВАРУ: 115310
  • Маска Mares Samurai чорна
Маска Mares Samurai чорна
Застосування: підводне полювання; матеріал: пластик, скло, силікон; колір чорний; особливості: невелика вага; максимальна оглядовість; пряжки ERGO (полегшена регулювання); зменшений внутрішній обсяг; походить для тривалий глибоководних занурень.
Mares
  • Маска Mares Samurai камуфляж
  • Маска Mares Samurai чёрная
КУПИТИ
ЦІНА:
1 288 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 172 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
АРТИКУЛ
421403.BKBK
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Маска Mares Samurai чорна - ідеальний варіант для любителів тривалих занурень. Модель особливо популярна серед підводних мисливців, адже завдяки невеликій вазі, вдалій конструкції та еластичності обтюратора, вона забезпечує комфортні занурення на велику глибину. Цікава забарвлення додасть антуражу масці.


особливості:

-Невеликий вага;

Максимальна оглядовість;

-Пряжкі ERGO (полегшена регулювання);

-Зменшенням внутрішній обсяг;

-Походіт для тривалий глибоководних занурень.


Характеристики:

Застосування: підводне полювання;

Матеріал: пластик, скло, силікон;

Колір: чорний.


Виробник:   Mares (Італія)

Mares - це чуття, досвід і незбагненна любов до моря. сьогодні,   Mares - приклад того, як потрібно ставитися до продукції, що виготовляється, це стандарт, до якого прагнуть. Не зупиняючись на досягнутому, компанія Mares продовжує розширюватися, вводити інновації в кожну деталь. За багато років існування, ця компанія показала своє непохитне перевагу серед виробників товарів для дайвінгу.


Маска Mares Samurai чорна купити за вигідною ціною 1 288 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Маски для плавания таких виробників, як наприклад: Mares в магазині terrasport.ua
Маска Mares Samurai чорна

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Маска Mares Samurai чорна"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Маски для плавання

Давно мрієте зайнятися спортом? Маска Mares Samurai чорна буде Вашим першим кроком. В « Маски для плавання » є все, що необхідно спортсмену. Маски для плавання здивує Вас своєю якістю. Маска для плавання повнолицев чорна (M2068) , Маска для плавання повнолицев чорна (M2068) і Маска для плавання повнолицев чорна (M2068) від знаменитих світових виробників 509 Ви знайдете в нашому розділі Маски для плавання . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Маски для плавання . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн