Маска для підводного полювання Mares Viper біла

КОД ТОВАРУ: 504842
  • Маска для підводного полювання Mares Viper біла
Маска для підводного полювання Mares Viper біла
Mares представляє нову маску Viper - революційний продукт, розроблений в партнерстві з кращими спортсменами світу і присвячений найбільш вимогливим фрідайверам і підводним мисливцям. Дизайнери Mares створили маску з інноваційними технічними характеристиками і унікальним, яскравим дизайном. Обтюратор був змодельований з ретельною увагою до лицьової ергономіки, що робить цю маску відповідною до будь-яких типів осіб. Кромка обтюратора при контакті з обличчям чудово облягає його і утримує маску Viper на місці, набагато краще, ніж маски з використанням традиційної внутрішньої кромки. Обтюратор має привабливу і вишукану обробку, а внутрішня поверхня має спеціальне м'яке, антивідблиск покриття. Основа поміщена в силікон обтюратора для забезпечення більшої обтічності, що виключить потенційний опір при спливанні. Лінзи розташовані ближче до очей, щоб мінімізувати внутрішній об'єм і забезпечити широке поле зору. Силікони останнього покоління зменшують кількість конденсату, тоді як ергономічні пряжки з подвійними кнопками сприяють точнішому регулюванню.
Mares
КУПИТИ
ЦІНА:
2 036 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 272 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Білий
АРТИКУЛ
421411.BXWHWH
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Mares представляє нову маску Viper - революційний продукт, розроблений в партнерстві з кращими спортсменами світу і присвячений найбільш вимогливим фрідайверам і підводним мисливцям.

Дизайнери Mares створили маску з інноваційними технічними характеристиками і унікальним, яскравим дизайном.

Обтюратор був змодельований з ретельною увагою до лицьової ергономіки, що робить цю маску відповідною до будь-яких типів осіб.

Кромка обтюратора при контакті з обличчям чудово облягає його і утримує маску Viper на місці, набагато краще, ніж маски з використанням традиційної внутрішньої кромки.

Обтюратор має привабливу і вишукану обробку, а внутрішня поверхня має спеціальне м'яке, антивідблиск покриття. Основа поміщена в силікон обтюратора для забезпечення більшої обтічності, що виключить потенційний опір при спливанні.

Лінзи розташовані ближче до очей, щоб мінімізувати внутрішній об'єм і забезпечити широке поле зору. Силікони останнього покоління зменшують кількість конденсату, тоді як ергономічні пряжки з подвійними кнопками сприяють точнішому регулюванню.

  • Колірбілий
  • Країна реєстрації брендаІталія
  • МатеріалСилікон

Маска для підводного полювання Mares Viper біла підібрати і купити за реальною ціною 2 036 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Маски для плавания таких торгових марок, як наприклад: Mares в електронному магазині Terra Sport
Маска для підводного полювання Mares Viper біла

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Маска для підводного полювання Mares Viper біла"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Маски для плавання

Давно хочете зайнятися фігурою? Маска для підводного полювання Mares Viper біла допоможе почати легко. В « Маски для плавання » є все, що Вам знадобиться. Маски для плавання обрадує Вас своєю надійністю. Маска для дайвінгу IST Martinique M75BS-GN + бокс MB02, чорно-зелена (ES115296) , Маска для дайвінгу IST Martinique M75BS-GN + бокс MB02, чорно-зелена (ES115296) і Маска для дайвінгу IST Martinique M75BS-GN + бокс MB02, чорно-зелена (ES115296) від кращих світових постачальників 509 Ви зможете знайти в нашій лінійці Маски для плавання . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Маски для плавання . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн