Автомобіль дитячий Smart Car New Green

КОД ТОВАРУ: 110640
  • Автомобіль дитячий Smart Car New Green
Автомобіль дитячий Smart Car New Green
Матеріал корпусу: міцний пластик. Розмір машинки: 80х30х42 см. Max швидкість: 10 км / год. Вага: 3,3 кг. Max вага користувача: 100 кг. Колір: зелений. Особливості: призначений для користувачів віком від 3 і старше; наявність звукового сигналу на кермі; їздить машинка за принципом скейта; повертаючи кермо на 180 градусів включається задній хід.
Kidigo
  • Автомобиль детский Smart Car New Green
  • Автомобиль детский Smart Car New Pink
  • Автомобиль детский Smart Car New Orange
  • Автомобиль детский Smart Car New Blue
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 420 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 190 грн/МІС
ВІДГУКИ1
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 1 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Зелений
Вікова група
від 5 до 12 років
Місткість
одномісний
Максимально допустима вага
від 31 до 50 кг
Матеріал коліс 
Поліуретан (PU)
АРТИКУЛ
SM-GP
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Машинка Smart Car New Green - це розвиваюча і дуже красива іграшка. У ній немає мотора, педалей і батарейок, а працює машинка за рахунок відцентрової сили і гравітації. Дана машинка дуже проста в управлінні, сприяє рухово-моторного розвитку, а найголовніше вона безпечна у використанні, тому що в ній передбачений захист від перекидання. Кататися на такій машинці ви зможете і вдома і на вулиці, головне щоб поверхня була тверда і гладка. Не бажано їздити по паркету, тому що його можна пошкодити.

особливості:

- призначений для користувачів віком від 3 і старше;

- кольорові поліуретанові колеса;

- яскравий дизайн;

- наявність звукового сигналу на кермі;

- їздить машинка за принципом скейта;

- повертаючи кермо на 180 градусів включається задній хід.

З машинкою Smart Car New ваша дитина ніколи не занудьгує!

Характеристики:

Матеріал корпусу: міцний пластик;

Розмір машинки: 80х30х42 см;

Max швидкість: 10 км / год;

Вага: 3,3 кг;

Max вага користувача: 100 кг;

Колір: зелений.

Виробник: Kidigo (Україна).

Kidigo - це український бренд, який використовує останні технології по виробництву дитячих машинок, вуличних меблів, спортивних комплексів, ігрових м'яких модулів і шведських стінок.


Автомобіль дитячий Smart Car New Green купити за вигідною ціною 1 420 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Детские автомобили таких виробників, як наприклад: Kidigo в магазині terrasport.ua
Автомобіль дитячий Smart Car New Green

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Автомобіль дитячий Smart Car New Green"

Переваги: Маневренный и лёгкий в управлении
Недоліки: Не везде ровная поверхность
Коментар: Первый раз подобную smart машинку увидела в детском развлекательном центре, на вид показалась неудобной и ненужной штукой. Но сын прокатался на ней все время, променяв бибикар на прыжки на батутах. Подумали немного и решили купить ему на лето. По весу - легче беговела, очень маневренная, удобная в управлении. Хорошие надежные колесики. Минус в том, что не в каждом дворе найдётся подходящий асфальт.
19 Мая 2017
Отзыв полезен? Так: 0 / Ні: 0
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ1
Кристина
Первый раз подобную smart машинку увидела в детском развлекательном центре, на вид показалась неудобной и ненужной штукой. Но сын прокатался на ней все время, променяв бибикар на прыжки на батутах. Подумали немного и решили купить ему на лето. По весу - легче беговела, очень маневренная, удобная в управлении. Хорошие надежные колесики. Минус в том, что не в каждом дворе найдётся подходящий асфальт.
19 Мая 2017
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Дитячі автомобілі

Давно мрієте зайнятися спортом? Автомобіль дитячий Smart Car New Green буде Вашим першим кроком. В « Дитячі автомобілі » є все, що необхідно спортсмену. Дитячі автомобілі здивує Вас своєю якістю. Самокат-каталка (Езі Роллер) EZR EzyRoller classic green (EZR1G) , Самокат-каталка (Езі Роллер) EZR EzyRoller classic green (EZR1G) і Самокат-каталка (Езі Роллер) EZR EzyRoller classic green (EZR1G) від знаменитих світових виробників 3607 Ви знайдете в нашому розділі Дитячі автомобілі . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Дитячі автомобілі . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн