Машина Сміта Fit Way Factory Bridge Style A 212.1

КОД ТОВАРУ: 106002
  • Машина Сміта Fit Way Factory Bridge Style A 212.1
  • Машина Сміта Fit Way Factory Bridge Style A 212.1 - Фото №2
  • Машина Сміта Fit Way Factory Bridge Style A 212.1 - Фото №3
Машина Сміта Fit Way Factory Bridge Style A 212.1
Тип тренажера: машина Сміта. Матеріал: сталь. Розмір: 1,24х2,14х2,15 м. Максимально допустиме навантаження обтяжень: 150 кг. Вага тренажера: 190 кг. Гарантійний термін експлуатації становить: 1) на зварену раму - на весь термін експлуатації; 2) на рухомі частини та механізми - 24 календарних місяці; 3) на м'які частини - 6 календарних місяців; Термін виготовлення тренажера становить 30-60 календарних днів.
Fit Way Factory
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
23 057 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 3078 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Належність
Професійні
Тип навантаження
На вільних вагах
Тип тренажера
Силова станція
АРТИКУЛ
A 212.1
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Машина Сміта Fit Way Factory Bridge Style A 212.1 призначена для виконання різних вправ зі штангою. На відміну від традиційного жиму зі штангою, жим, що виконується на цьому тренажері, "вимикає" м'язи стабілізатори, дозволяючи зробити більший акцент на цільову м'яз. Являє собою міцну стійку конструкцію, розраховану на інтенсивні тренування. Забезпечує можливість максимально ефективних навантажень. Поєднує в собі чудову функціональність і міцність з відносною малогабаритністю, що дозволяє використовувати його в залах з невеликою площею.
Машина Сміта Fit Way Factory Bridge Style A 212.1 орієнтований на використання в спортивних залах і характеризується міцністю, що забезпечує йому тривалий термін служби. Зібраний на міцній сталевій рамі, що забезпечує йому тривалий термін служби. Тип тренажера: машина Сміта. Матеріал: сталь. Розмір: 1,24х2,14х2,15 м. Вага тренажера: 190 кг. Максимально допустима навантаження обтяжень: 150 кг. Ви можете замовити аналогічний тренажер з будь-якими конструктивними особливостями і будь-якого кольору. Термін виготовлення тренажера становить 30-60 календарних днів. При виборі колірного виконання, враховуються всі побажання замовника. Гарантійний термін експлуатації становить: 1) на зварену раму - на весь термін експлуатації; 2) на рухомі частини та механізми - 24 календарних місяці; 3) на м'які частини - 6 календарних місяців.

Особливості тренажера:
- зібраний на міцній сталевій рамі;
- для опрацювання всіх основних груп м'язів;
- для тренувань зі штангою;
- стійка, міцна, легка конструкція;
- розрахований на інтенсивні навантаження;
- гарантія тривалого терміну служби.

Машина Сміта Fit Way Factory Bridge Style A 212.1 - для ефективного тренування біцепса!

Характеристики:
Тип тренажера: машина Сміта.
Матеріал: сталь.
Розмір: 1,24х2,14х2,15 м.
Максимально допустима навантаження обтяжень: 150 кг.
Вага тренажера: 190 кг.
Гарантійний термін експлуатації становить:
1) на зварену раму - на весь термін експлуатації;
2) на рухомі частини та механізми - 24 календарних місяці;
3) на м'які частини - 6 календарних місяців;
Термін виготовлення тренажера становить: 30-60 календарних днів.

Виробник: Fit Way Factory (Україна).

Fit Way Factory - українська компанія, що спеціалізується на виробництві силових тренажерів, призначених для використання в комерційних цілях. Їх відрізняє чудова функціональність і висока міцність, розрахована на інтенсивні тренування. Значною перевагою Fit Way Factory в порівняння з аналогічними компаніями є те, що вона виробляє тренажери за індивідуальними замовленнями, з огляду на все запитувані клієнтом конструктивні вимоги.


Машина Сміта Fit Way Factory Bridge Style A 212.1 підібрати і купити за реальною ціною 23 057 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Тренажеры на свободных весах таких торгових марок, як наприклад: Fit Way Factory в електронному магазині Terra Sport
Машина Сміта Fit Way Factory Bridge Style A 212.1 Машина Сміта Fit Way Factory Bridge Style A 212.1 - Фото №2 Машина Сміта Fit Way Factory Bridge Style A 212.1 - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Машина Сміта Fit Way Factory Bridge Style A 212.1"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Тренажери на вільних вагах

Давно хочете зайнятися фігурою? Машина Сміта Fit Way Factory Bridge Style A 212.1 допоможе почати легко. В « Тренажери на вільних вагах » є все, що Вам знадобиться. Тренажери на вільних вагах обрадує Вас своєю надійністю. Тренажер-шина ABCoaster TireFlip 180 XL (ABS4002) , Тренажер-шина ABCoaster TireFlip 180 XL (ABS4002) і Тренажер-шина ABCoaster TireFlip 180 XL (ABS4002) від кращих світових постачальників 207 Ви зможете знайти в нашій лінійці Тренажери на вільних вагах . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Тренажери на вільних вагах . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн