Для суглобів та зв'язок Pure Gold Marine Gollagen, 150 г, Raspberry (2022-09-0782)

КОД ТОВАРУ: 538471
  • Для суглобів та зв'язок Pure Gold Marine Gollagen, 150 г, Raspberry (2022-09-0782)
  • Для суглобів та зв'язок Pure Gold Marine Gollagen, 150 г, Raspberry (2022-09-0782) - Фото №2
Для суглобів та зв'язок Pure Gold Marine Gollagen, 150 г, Raspberry (2022-09-0782)
Колагеновий порошок рибного колагенового напою Порошок для напою Naticol ®  , що містить гідролізовані пептиди риб'ячого колагену з додаванням вітаміну С і цинку.  С-вітамін: Вітамін С сприяє нормальному утворенню колагену і, таким чином, підтримці нормального стану та функціонування кровоносних судин.* Вітамін С сприяє нормальному утворенню колагену і, таким чином, підтримці нормальних кісток.* Вітамін С сприяє правильному утворенню колагену і тим самим підтримці нормального стану та функції шкіри.* Вітамін С сприяє правильному утворенню колагену і, таким чином, підтриманню нормального стану зубів* Вітамін С сприяє нормальному функціонуванню нервової системи.* Вітамін С сприяє нормальному функціонуванню імунної системи.* Цинк: Цинк сприяє підтримці нормального розумового функціонування.* Цинк сприяє підтримці нормальних кісток.* Цинк сприяє підтримці нормального стану волосся.* Цинк сприяє підтримці нормального стану нігтів.* Цинк сприяє підтримці нормального стану шкіри.* Цинк сприяє нормальному функціонуванню імунної системи.* *Науково підтверджені твердження, схвалені Європейським агентством з безпеки харчових продуктів (EFSA). Рекомендоване дозування:  змішайте 1 порцію (5 г - 1 чайна ложка) порошку з 150 мл води. Приймайте одну порцію щодня. Упаковка:  30 порцій (1 порція: 5 г) Склад:  Гідролізований колаген морської риби, регулятор кислотності (лимонна кислота), ароматизатор (малина), антизлежувач (трикальцій фосфат), барвник, підсолоджувачі (ацесульфам К, сукралоза), кухонна сіль, L-аскорбінова кислота, оксид цинку. Попередження:  Зберігати в недоступному для маленьких дітей місці! Продукт не замінює змішане харчування та здоровий спосіб життя! Не перевищуйте рекомендовану добову норму споживання! Інформація про алергени:  виготовлено на заводі, який переробляє молоко, яйця, глютен, сою, арахіс, лісові горіхи, рибу та інгредієнти ракоподібних. Зберігає якість: до кінця місяця, зазначеного на упаковці (місяць/рік). Зберігання: Зберігати продукт у місці, захищеному від сонячних променів та інших теплових впливів, при температурі від 6 до 26 °C і при відносній вологості повітря 65%!
Pure Gold
КУПИТИ
ЦІНА:
512 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 68 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Категорія 
Для суглобів
Форма випуску 
Порошок
АРТИКУЛ
2022-09-0782
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Колагеновий порошок рибного колагенового напою
Порошок для напою Naticol ®  , що містить гідролізовані пептиди риб'ячого колагену з додаванням вітаміну С і цинку. 

С-вітамін:
Вітамін С сприяє нормальному утворенню колагену і, таким чином, підтримці нормального стану та функціонування кровоносних судин.*

Вітамін С сприяє нормальному утворенню колагену і, таким чином, підтримці нормальних кісток.*

Вітамін С сприяє правильному утворенню колагену і тим самим підтримці нормального стану та функції шкіри.*

Вітамін С сприяє правильному утворенню колагену і, таким чином, підтриманню нормального стану зубів*

Вітамін С сприяє нормальному функціонуванню нервової системи.*

Вітамін С сприяє нормальному функціонуванню імунної системи.*

Цинк:
Цинк сприяє підтримці нормального розумового функціонування.*

Цинк сприяє підтримці нормальних кісток.*
Цинк сприяє підтримці нормального стану волосся.*
Цинк сприяє підтримці нормального стану нігтів.*
Цинк сприяє підтримці нормального стану шкіри.*
Цинк сприяє нормальному функціонуванню імунної системи.*

*Науково підтверджені твердження, схвалені Європейським агентством з безпеки харчових продуктів (EFSA).

Рекомендоване дозування:  змішайте 1 порцію (5 г - 1 чайна ложка) порошку з 150 мл води. Приймайте одну порцію щодня.

Упаковка:  30 порцій (1 порція: 5 г)

Склад:  Гідролізований колаген морської риби, регулятор кислотності (лимонна кислота), ароматизатор (малина), антизлежувач (трикальцій фосфат), барвник, підсолоджувачі (ацесульфам К, сукралоза), кухонна сіль, L-аскорбінова кислота, оксид цинку.

Попередження:  Зберігати в недоступному для маленьких дітей місці! Продукт не замінює змішане харчування та здоровий спосіб життя! Не перевищуйте рекомендовану добову норму споживання!

Інформація про алергени:  виготовлено на заводі, який переробляє молоко, яйця, глютен, сою, арахіс, лісові горіхи, рибу та інгредієнти ракоподібних.

Зберігає якість: до кінця місяця, зазначеного на упаковці (місяць/рік).

Зберігання: Зберігати продукт у місці, захищеному від сонячних променів та інших теплових впливів, при температурі від 6 до 26 °C і при відносній вологості повітря 65%!


Для суглобів та зв'язок Pure Gold Marine Gollagen, 150 г, Raspberry (2022-09-0782) вибрати за доступною вартості 512 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Спортивное питание для суставов и связок таких брендів, як наприклад: Pure Gold в каталозі магазина Terrasport
Для суглобів та зв'язок Pure Gold Marine Gollagen, 150 г, Raspberry (2022-09-0782) Для суглобів та зв'язок Pure Gold Marine Gollagen, 150 г, Raspberry (2022-09-0782) - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Для суглобів та зв'язок Pure Gold Marine Gollagen, 150 г, Raspberry (2022-09-0782)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спортивне харчування для суглобів і зв'язок

Давно хотіли зайнятися спортом? Для суглобів та зв'язок Pure Gold Marine Gollagen, 150 г, Raspberry (2022-09-0782) - це Ваш перший крок. В « Спортивне харчування для суглобів і зв'язок » є все, що знадобиться спортсмену. Спортивне харчування для суглобів і зв'язок здивує Вас своєю оригінальністю. Комплекс для суглобів і зв'язок MyProtein Glucosamine Sulphate (120 таблеток) , Комплекс для суглобів і зв'язок MyProtein Glucosamine Sulphate (120 таблеток) і Комплекс для суглобів і зв'язок MyProtein Glucosamine Sulphate (120 таблеток) від кращих світових виробників 499 Ви можете знайти в нашій категорії Спортивне харчування для суглобів і зв'язок . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Спортивне харчування для суглобів і зв'язок . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн