Манометр для м'ячів Yakimasport (100131)

КОД ТОВАРУ: 329047
  • Манометр для м'ячів Yakimasport (100131)
Манометр для м'ячів Yakimasport (100131)
Манометр Yakimasport для м'ячів 100131 призначений для контролю рівня тиску в м'ячах для футзалу, гандболу, футболу, регбі, водного статі, баскетболу, волейболу Манометр механічний Якімаспорт відрізняється високою точністю показань, просту і надійну конструкцію і тривалим терміном експлуатації. Манометри для м'ячів Yakimasport мають дві шкали вимірювання показань - одна в bar - це дин / см2, а друга в psi - це фунт / дюйм в квадраті. Один бар приблизно дорівнює одній технічній атмосфері (ат або at). Спортивний інвентар цього європейського бренду використовують в спеціалізованих ДЮСШ та професійних клубах в Україні, Польщі Білорусі і в багатьох інших європейських країнах. Купити манометри Yakimasport для м'ячів, за цінами офіційного дилера і з доставкою по країні пропонує інтернет магазин товарів для футболу.
Yakimasport
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
235 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 31 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
АРТИКУЛ
YS-100131
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Манометр Yakimasport для м'ячів 100131 призначений для контролю рівня тиску в м'ячах для футзалу, гандболу, футболу, регбі, водного статі, баскетболу, волейболу. Манометр механічний Якімаспорт відрізняється високою точністю показань, просту і надійну конструкцію і тривалим терміном експлуатації. Манометри для м'ячів Yakimasport мають дві шкали вимірювання показань - одна в bar - це дин / см2, а друга в psi - це фунт / дюйм в квадраті. Один бар приблизно дорівнює одній технічній атмосфері (ат або at). Спортивний інвентар цього європейського бренду використовують в спеціалізованих ДЮСШ та професійних клубах в Україні, Польщі Білорусі і в багатьох інших європейських країнах.


Характеристики:

  • Тип товару: Манометр
  • Колір: Чорний
  • Призначення: Контроль тиску в м'ячах

Виробник: Yakimasport


Манометр для м'ячів Yakimasport (100131) купити за вигідною ціною 235 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Насосы для мячей таких торгових марок, як наприклад: Yakimasport в онлайн магазині Терра Спорт
Манометр для м'ячів Yakimasport (100131)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Манометр для м'ячів Yakimasport (100131)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Насоси для м'ячів

Давно мрієте зайнятися спортом? Манометр для м'ячів Yakimasport (100131) буде Вашим першим кроком. В « Насоси для м'ячів » є все, що необхідно спортсмену. Насоси для м'ячів здивує Вас своєю якістю. Насос підлоговий ручної для м'ячів і велосипедів Luky Sonny JC314 - жовтий, 31 см , Насос підлоговий ручної для м'ячів і велосипедів Luky Sonny JC314 - жовтий, 31 см і Насос підлоговий ручної для м'ячів і велосипедів Luky Sonny JC314 - жовтий, 31 см від знаменитих світових виробників 2056 Ви знайдете в нашому розділі Насоси для м'ячів . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Насоси для м'ячів . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн