Магнезія рідка PowerPlay (PP_4005), 100 мл

КОД ТОВАРУ: 362467
  • Магнезія рідка PowerPlay (PP_4005), 100 мл
  • Магнезія рідка PowerPlay (PP_4005), 100 мл - Фото №2
  • Магнезія рідка PowerPlay (PP_4005), 100 мл - Фото №3
  • Магнезія рідка PowerPlay (PP_4005), 100 мл - Фото №4
  • Магнезія рідка PowerPlay (PP_4005), 100 мл - Фото №5
Магнезія рідка PowerPlay (PP_4005), 100 мл
Призначення: Спортивна магнезія Powerplay 4005 (100 мл) гелева -вікорістовується в тренажерних залах, фітнес-клубах, а такоже на скеледромах у легкій и важкій атлетіці, гірьовому спорті, при танцях на пілоні (pole dance), акробатіці, пауерліфтингу та других видах спорту . Вона представляет собою аналог порошкової магнезії, Який характерізується підвіщеною стійкістю. Тонкий шар магнезії, нанесений на долоні, попереджає їх надмірну пітлівість, забезпечуючі сухість, а регенеративної добавка у складі перешкоджає пересіханню кожи. Цей засіб віпускається у пластиковій пляшечці об? Ємом 200 мл, что Забезпечує більшу зручність у застосуванні, порівняно зі звичайний порошковий магнезією. У Середньому магнезії вістачає на 1.5 - 2 години Тренування, або на 20 - 30 перехватів рук. Спортивна магнезія: Особливості использование і переваги Досить нова форма магнезії, яка может підійті вам, если рідку магнезію НЕ вдається використовуват через алергічної Реакції кожи на спирт або інші компоненти. Це найбільш Економний формат магнезії. Для того, Щоби Повністю покриттям руки, Знадоби дуже мало гелю. Не так сильно, як рідина, сушити шкіру. Існують безспіртові Гелі. Вісіхає швідше за рідку магнезію и довше трімається на руках. Чи не створює хмари пилу и не шкодить здоров'ю. Зручна у транспортуванні, що не розсіпається и не розлівається.
PowerPlay
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
343 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 46 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Тип
Магнезія / рідина
АРТИКУЛ
PP_4005_100ml
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Призначення: Спортивна магнезія Powerplay 4005 (100 мл) гелева, використовується в тренажерних залах, фітнес-клубах, а також на скеледромі в легкій і важкій атлетиці, гирьовому спорті, при танцях на пілоні (pole dance), акробатики, пауерліфтингу та інших видів спорту . Вона являє собою аналог порошкової магнезії, який характеризується підвищеною стійкістю. Тонкий шар магнезії, нанесений на долоні, попереджає їх надмірну пітливість, забезпечуючи сухість, а регенеративна добавка в складі перешкоджає пересихання шкіри. Це засіб випускається в пластиковій пляшці обсягом 100 мл, забезпечує велику зручність в застосуванні, в порівнянні зі звичайною порошкової магнезією. В середньому магнезії вистачає на 1.5 - 2:00 тренування, або на 20 - 30 перехоплень рук. Спортивна магнезія: особливості використання та переваги Досить нова форма магнезії, яка може підійти вам, якщо рідку магнезію не вдається використовувати через алергічної реакції шкіри на спирт або інші компоненти. Це найбільш економічний формат магнезії. Для того, щоб повністю покрити руки, знадобиться дуже мало гелю. Не так сильно, як рідина, сушить шкіру. Існують безспіртовим гелі. Висихає швидше рідка магнезія і довше тримається на руках. Чи не створює хмари пилу і не шкодить здоров'ю. Зручна в транспортуванні, не розсипається і не розливається.

Характеристики:

  • Матеріал: magnesium carbonate hydroxide і спеціальні добавки;
  • Колір білий
  • Обсяг 100 мл
  • Упаковка: пластикова пляшка
  • Форма випуску: рідка
  • Гарантія: 14 днів

Виробник: PowerPlay


Магнезія рідка PowerPlay (PP_4005), 100 мл купити за вигідною ціною 343 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Аксессуары для тяжелой атлетики таких торгових марок, як наприклад: PowerPlay в онлайн магазині Терра Спорт
Магнезія рідка PowerPlay (PP_4005), 100 мл Магнезія рідка PowerPlay (PP_4005), 100 мл - Фото №2 Магнезія рідка PowerPlay (PP_4005), 100 мл - Фото №3 Магнезія рідка PowerPlay (PP_4005), 100 мл - Фото №4 Магнезія рідка PowerPlay (PP_4005), 100 мл - Фото №5

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Магнезія рідка PowerPlay (PP_4005), 100 мл"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Аксесуари для важкої атлетики

Давно мрієте зайнятися спортом? Магнезія рідка PowerPlay (PP_4005), 100 мл буде Вашим першим кроком. В « Аксесуари для важкої атлетики » є все, що необхідно спортсмену. Аксесуари для важкої атлетики здивує Вас своєю якістю. Бинти для жиму кистьові Power System Elastic Wrist Support 2 шт , Бинти для жиму кистьові Power System Elastic Wrist Support 2 шт і Бинти для жиму кистьові Power System Elastic Wrist Support 2 шт від знаменитих світових виробників 846 Ви знайдете в нашому розділі Аксесуари для важкої атлетики . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Аксесуари для важкої атлетики . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн