Вітаміни та мінерали VPLab Magnesium Citrate, 90 softgels (2022-10-0496)

КОД ТОВАРУ: 538636
  • Вітаміни та мінерали VPLab Magnesium Citrate, 90 softgels (2022-10-0496)
  • Вітаміни та мінерали VPLab Magnesium Citrate, 90 softgels (2022-10-0496) - Фото №2
Вітаміни та мінерали VPLab Magnesium Citrate, 90 softgels (2022-10-0496)
Ця високоактивна добавка з цитратом магнію створена для того, щоб зарядити енергією, боротися з втомою та допомогти вашій загальній фізичній працездатності та відновленню. Підтримує фізичну та розумову працездатність Чудова біодоступність і абсорбція Підтримує роботу м'язів і відновлення Додає енергії та бореться з втомою 90 м’яких капсул, які легко проковтнути Містить 402 мг чистого елементарного магнію на щоденну порцію, ця мінеральна добавка допомагає підтримувати ваші цілі щодо здоров’я та фізичної форми. Формула з цитратом магнію, однією з найбільш біодоступних і засвоюваних форм магнію, починає працювати так швидко, як вам хочеться рухатися. Чому цитрат магнію Мінеральна магія Дивлячись на вас, магній – суперзірка мінералу. Завдяки 402 мг елементарного магнію на добову порцію, ця мінеральна формула максимальної міцності забезпечує ваше загальне здоров’я та благополуччя: рівень енергії, роботу м’язів, здоров’я кісток та електролітний баланс. Один із найпоширеніших мінералів в організмі, магній є ключовим гравцем у сотнях біологічних функцій і процесів. Такі продукти, як листова зелень, горіхи та зернові, багаті магнієм, але людям, які люблять напружуватися (тобто ви), ведучи активний спосіб життя, потрібно поповнювати магній, оскільки велика його кількість втрачається з потом. Максимальна продуктивність Поряд із заповненням втраченого магнію для підтримки відновлення та балансу електролітів щоденний прийом добавки магнію також допомагає боротися з відчуттям втоми, підтримувати кістки міцними та здоровими, а м’язи працювати з оптимальною інтенсивністю. Мало того, він також підтримує нормальний синтез білка (створення нових білків в організмі) і допомагає підтримувати роботу мозку на всі циліндри. Розкрийте свій потенціал проти Перевірте. Тіло Перевірте. Магній необхідний для підтримки вашого здоров’я та благополуччя, а також для максимального розвитку вашого спортивного потенціалу. Ця передова формула наповнена цитратом магнію, який, як було показано, має більшу біодоступність, ніж багато інших форм магнію, включаючи хелати амінокислот магнію. Це означає, що він приступає до роботи швидше, тож ви можете швидше до нього приступити. Якщо ви активні, спортивні та прагнете досягти успіху, магній має значення.
VPLab
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
423 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 56 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Категорія 
Вітаміни та мінерали
Форма випуску 
Гель
АРТИКУЛ
2022-10-0496
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Ця високоактивна добавка з цитратом магнію створена для того, щоб зарядити енергією, боротися з втомою та допомогти вашій загальній фізичній працездатності та відновленню.

Підтримує фізичну та розумову працездатність
Чудова біодоступність і абсорбція
Підтримує роботу м'язів і відновлення
Додає енергії та бореться з втомою
90 м’яких капсул, які легко проковтнути

Містить 402 мг чистого елементарного магнію на щоденну порцію, ця мінеральна добавка допомагає підтримувати ваші цілі щодо здоров’я та фізичної форми. Формула з цитратом магнію, однією з найбільш біодоступних і засвоюваних форм магнію, починає працювати так швидко, як вам хочеться рухатися.

Чому цитрат магнію
Мінеральна магія

Дивлячись на вас, магній – суперзірка мінералу. Завдяки 402 мг елементарного магнію на добову порцію, ця мінеральна формула максимальної міцності забезпечує ваше загальне здоров’я та благополуччя: рівень енергії, роботу м’язів, здоров’я кісток та електролітний баланс.

Один із найпоширеніших мінералів в організмі, магній є ключовим гравцем у сотнях біологічних функцій і процесів. Такі продукти, як листова зелень, горіхи та зернові, багаті магнієм, але людям, які люблять напружуватися (тобто ви), ведучи активний спосіб життя, потрібно поповнювати магній, оскільки велика його кількість втрачається з потом.

Максимальна продуктивність

Поряд із заповненням втраченого магнію для підтримки відновлення та балансу електролітів щоденний прийом добавки магнію також допомагає боротися з відчуттям втоми, підтримувати кістки міцними та здоровими, а м’язи працювати з оптимальною інтенсивністю.

Мало того, він також підтримує нормальний синтез білка (створення нових білків в організмі) і допомагає підтримувати роботу мозку на всі циліндри.

Розкрийте свій потенціал

проти Перевірте. Тіло Перевірте. Магній необхідний для підтримки вашого здоров’я та благополуччя, а також для максимального розвитку вашого спортивного потенціалу. Ця передова формула наповнена цитратом магнію, який, як було показано, має більшу біодоступність, ніж багато інших форм магнію, включаючи хелати амінокислот магнію. Це означає, що він приступає до роботи швидше, тож ви можете швидше до нього приступити.

Якщо ви активні, спортивні та прагнете досягти успіху, магній має значення.


Вітаміни та мінерали VPLab Magnesium Citrate, 90 softgels (2022-10-0496) купити за вигідною ціною 423 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Спортивные витамины и минералы таких торгових марок, як наприклад: VPLab в електронному каталозі Терраспорт
Вітаміни та мінерали VPLab Magnesium Citrate, 90 softgels (2022-10-0496) Вітаміни та мінерали VPLab Magnesium Citrate, 90 softgels (2022-10-0496) - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Вітаміни та мінерали VPLab Magnesium Citrate, 90 softgels (2022-10-0496)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спортивні вітаміни і мінерали

Давно мрієте зайнятися спортом? Вітаміни та мінерали VPLab Magnesium Citrate, 90 softgels (2022-10-0496) буде Вашим першим кроком. В « Спортивні вітаміни і мінерали » є все, що необхідно спортсмену. Спортивні вітаміни і мінерали здивує Вас своєю якістю. Вітаміни та мінерали Now Foods Eve Women's Multi, 180 tabs (2022-10-0398) , Вітаміни та мінерали Now Foods Eve Women's Multi, 180 tabs (2022-10-0398) і Вітаміни та мінерали Now Foods Eve Women's Multi, 180 tabs (2022-10-0398) від знаменитих світових виробників 496 Ви знайдете в нашому розділі Спортивні вітаміни і мінерали . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Спортивні вітаміни і мінерали . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн