Мафія пластикова набір карт для гри

КОД ТОВАРУ: 109889
  • Мафія пластикова набір карт для гри
  • Мафія пластикова набір карт для гри - Фото №2
Мафія пластикова набір карт для гри
Розмір колоди: 10 см Х 7,5 см х 1 см. Матеріал: ламінований картон. Виробник: Україна
Intex
КУПИТИ
ЦІНА:
377 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 50 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Логічні
АРТИКУЛ
58263
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Настільна гра Мафія давно вже не потребує уявленнях і якихось окремих описах. Цю гру можна знайти в каталозі практично будь-якого видавництва, як початківця, так і солідного. Тому оформлень і варіантів гри існує безліч, і кожен намагається зробити так, щоб саме його «Мафія» була найбільш унікальною. Хтось намагається здивувати незвичайним дизайном, хтось додає в гру нові правила і неймовірну кількість нестандартних ролей, хтось - поміщає в комплект набір масок або підказок для ведучого. Всі різні варіанти можна подивитися тут. А хтось, замість придумування нових правил або великий помітною коробки, просто робить оригінальну, але дуже якісну гру. Саме про неї і піде зараз мова, і називається вона - настільна гра Мафія пластикова (Mafia).
Всього в компактну коробочку гри Мафія пластикова (Mafia) входить 13 класичних карт ролей, серед яких, крім мирних жителів і мафіозі, є ще всім відомі доктор, комісар, путана, маніяк, шериф і дон мафії. А основною відмінною рисою даної колоди є просто приголомшливе якість і щільність карт. Ця колода стане в ваших руках практично вічної. У жодній іншій грі ви не знайдете такого! Цим картками не страшні ні дощ, ні сонце, ні випадково пролитий чай або віскі. Так що це вибір для тих, хто віддає перевагу якості модним тенденціям і різним зміненим дизайнам.


склад:
- 2 карти "Мафія",
- 1 карта "Дон",
- 1 карта "Шериф",
- 6 карт "Мирний житель",
- 1 карта "Маніяк",
- 1 карта "Доктор",
- 1 карта "Повія".

Загальні характеристики:
Розмір колоди: 10 см Х 7,5 см х 1 см.
Матеріал: ламінований картон.
Виробник: Україна


Мафія пластикова набір карт для гри підібрати і замовити по які завищеною вартістю 377 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Подарки для него таких торгових марок, як наприклад: Intex в онлайн каталозі Терра Спорт
Мафія пластикова набір карт для гри Мафія пластикова набір карт для гри - Фото №2 Мафія пластикова набір карт для гри - Фото №3 Мафія пластикова набір карт для гри - Фото №4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Мафія пластикова набір карт для гри"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Подарунки для нього

Давно планували зайнятися фігурою? Мафія пластикова набір карт для гри допоможе на шляху до мети. В « Подарунки для нього » є все, що необхідно спортсмену. Подарунки для нього обрадує Вас високою якістю. Кружка CDRep Camper Best dad in galaxy (FO-124274), 250 мл , Кружка CDRep Camper Best dad in galaxy (FO-124274), 250 мл і Кружка CDRep Camper Best dad in galaxy (FO-124274), 250 мл від топових світових брендів 2402 Ви зможете побачити в нашій лінійці Подарунки для нього . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Подарунки для нього . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн