М'яч для фітнесу (фітбол) Fitex MD1225 65 см синій

КОД ТОВАРУ: 131711
  • М'яч для фітнесу (фітбол) Fitex MD1225 65 см синій
М'яч для фітнесу (фітбол) Fitex MD1225 65 см синій
Діаметр: 65 см. Вік: дорослий. Матеріал: ПВХ. Особливості: Захист від розриву. Матеріал не деформується. М'яч не здувається з часом. Велика кількість вправ з фітболом.
Fitex
КУПИТИ
ЦІНА:
516 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 69 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
Розмір
65 см
Антирозрив (ABS)
Є
Комплектація
Тільки м'яч
АРТИКУЛ
MD1225-65
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

М'яч для фітнесу (фітбол) Fitex 65 см синій - аксесуар, який стане в нагоді для фітнесу, а також його використовують під час реабілітації. З м'ячем зручно виконувати вправи, у нього нескользящая поверхню, а також в моделі передбачений спеціальний клапан-захист, який не дає аксесуару спускати повітря. Сам матеріал захищений від розриву і має гарну еластичність, яка дозволяє виконувати вправи, сидячи на м'ячі.

особливості:

·          Захист від розриву;

·          Матеріал не деформується;

·          М'яч не здувається з часом;

·          Велика кількість вправ з фітболом.

Характеристики:

  Діаметр: 65 см;

  Вік: дорослий;

  Матеріал: ПВХ.

Виробник: Fitex (Англія).

Компанія займається виробництвом якісного спортивного обладнання, як для любителів, так і для професіоналів. Всі аксесуари і тренажери підходять для щоденних тренувань. Фірма ретельно стежить за тим, щоб покупці не нашкодили своєму здоров'ю, оскільки безпека перебуває в пріоритеті. А ще компанія не забуває про впровадження нових технологій, що дозволяє займати лідируючі позиції в продажах.


М'яч для фітнесу (фітбол) Fitex MD1225 65 см синій вибрати за доступною вартості 516 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Мячи для фитнеса таких брендів, як наприклад: Fitex в каталозі магазина Terrasport
М'яч для фітнесу (фітбол) Fitex MD1225 65 см синій

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "М'яч для фітнесу (фітбол) Fitex MD1225 65 см синій"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ М'ячі для фітнесу

Давно хотіли зайнятися спортом? М'яч для фітнесу (фітбол) Fitex MD1225 65 см синій - це Ваш перший крок. В « М'ячі для фітнесу » є все, що знадобиться спортсмену. М'ячі для фітнесу здивує Вас своєю оригінальністю. Медбол гумовий Tunturi Medicine Ball 2 кг , Медбол гумовий Tunturi Medicine Ball 2 кг і Медбол гумовий Tunturi Medicine Ball 2 кг від кращих світових виробників 95 Ви можете знайти в нашій категорії М'ячі для фітнесу . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів М'ячі для фітнесу . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн