Лижі гірські Fischer XTR Cruzar Rentaltrack 2015/2016

КОД ТОВАРУ: 101754
  • Лижі гірські Fischer XTR Cruzar Rentaltrack 2015/2016
Лижі гірські Fischer XTR Cruzar Rentaltrack 2015/2016
Тип лиж: гірські, для карвінгу. Рівень катання: середній / досвідчений. Технології: On-Piste Rocker. Форма: directional. Довжина лижі: 1,45 / 1,5 / 1,55 / 1,6 / 1,65 м. Колір: білий.
Fischer
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
4 536 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 606 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Білий
Розмір
145 см, 150 см, 155 см, 160 см, 165 см
Призначення
Дитячі
Кріплення
Немає
АРТИКУЛ
A22415
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

УВАГА! Кріплення в комплект не входять. Ми можемо підібрати для Вас відповідну модель додатково (див. Все кріплення в   розділі ). Кріплення та лижі продаються окремо, за бажанням, ми можемо встановити вбрання кріплення на придбані лижі БЕЗКОШТОВНО - але в цьому випадку товар поверненню / обміну підлягати вже не буде. Ви також можете придбати окремо лижі і окремо кріплення і встановити їх самостійно. До установки - лижі / кріплення можна повернути / обміняти згідно із законодавством України.


Лижі гірські Fischer XTR Cruzar Rentaltrack 2015/2016 класичного типу призначені для карвінгу. Володіють величезною кількістю переваг, які забезпечують комфортне катання досвідченим любителям лижного катання: карвінговая геометрія і міцна конструкція із захисним покриттям Ceradur і посиленими кантами. Система установки Rentaltrack - оптимальним робота лижі, низька вага, мала висота інтерфейсу. Регулювання без інструментів.
Лижі гірські Fischer XTR Cruzar Rentaltrack 2015/2016 зберігають ідеальний зовнішній вигляд навіть при інтенсивному використанні. Сердечник низької щільності сприяє зниженню ваги лиж, дозволяючи управляти ними з більшою легкістю, витрачаючи менше енергії. Застосована в виготовленні лиж технологія On-Piste Rocker робить їх поведінку на трасі більш збалансованим, виключаючи помилки при перекантуванні. Ефективна робоча довжина канта скорочується при вході в поворот і залишається максимальною в фазі ведення дуги. Нова геометрія є модифікацією традиційної геометрії носка, що забезпечує хорошу хватку кантів без втрати динаміки при катанні. Enforced Edges - посилені (ширші) канти дозволяють довше використовувати лижі навіть якщо доводиться їх часто заточувати. Наявність Ceradur - стекловолоконного ламінату, що захищає сердечник.

Особливості лиж:
- гірські;
- для карвінгу;
- середній / вище середнього рівень катання;
- захисне покриття Ceradur;
- посилені канти;
- легкі;
- сердечник низької щільності;
- технологія On-Piste Rocker;
- нова геометрія носка;
- модель 2015/2016 рік.

Лижі гірські Fischer XTR Cruzar Rentaltrack 2015/2016 - класичні лижі для карвінгу!

Характеристики:
Тип лиж:
гірські, для карвінгу.
Рівень катання: середній / вище середнього.
Технології: On-Piste Rocker.
Форма: directional.
Довжина лижі: 1,45 / 1,5 / 1,55 / 1,6 / 1,65 м.
Колір: білий.

Виробник: Fischer (Австрія).

Австрійська компанія Fischer відноситься до провідних виробників різного спортивного інвентарю: бігових і гірських лиж, хокейного і тенісного устаткування. Продукція компанії виробляється із застосуванням самих інноваційних технологій. Першість Fischer, перш за все в лижній індустрії, підтверджується рекордами Олімпійських ігор і міжнародних чемпіонатів: в медальному заліку всіх типів лижних змагань цей бренд займає лише лідируючі позиції.


Лижі гірські Fischer XTR Cruzar Rentaltrack 2015/2016 купити по які завищеною вартістю 4 536 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Детские лыжи таких брендів, як наприклад: Fischer в каталозі Терра Спорт
Лижі гірські Fischer XTR Cruzar Rentaltrack 2015/2016

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Лижі гірські Fischer XTR Cruzar Rentaltrack 2015/2016"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Дитячі лижі

Давно планували зайнятися фігурою? Лижі гірські Fischer XTR Cruzar Rentaltrack 2015/2016 буде Вашим першим кроком. В « Дитячі лижі » знайдеться все, що Вам знадобиться. Дитячі лижі здивує Вас своєю якістю. Лижі міні Marmat Baby Ski 40 см зелені , Лижі міні Marmat Baby Ski 40 см зелені і Лижі міні Marmat Baby Ski 40 см зелені від знаменитих світових виробників 1515 Ви зможете побачити в нашій категорії Дитячі лижі . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Дитячі лижі . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн