Лижі бігові Tisa Sport Step 2015/2016

КОД ТОВАРУ: 101930
  • Лижі бігові Tisa Sport Step 2015/2016
Лижі бігові Tisa Sport Step 2015/2016
Тип: бігові лижі. Серія: прогулянкові. Матеріал: деревина тропічного дерева капок, прошарку з фибергласса. Форма: спрямована. Категорія: унісекс. Вікова група: для дорослих. Рівень катання: аматорський, початківець. Стиль катання: класичний. Ширина талії: 50 мм. Ширина п'яти: 52 мм. Ширина носа: 55 мм.
Tisa
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 067 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 142 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
Розмір
180 см, 185 см, 190 см, 195 см, 200 см, 205 см, 210 см, 215 см
Тип
Бігові
Призначення
Унісекс
Кріплення
Немає
АРТИКУЛ
N90615
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

УВАГА! Кріплення в комплект не входять. Ми можемо підібрати для Вас відповідну модель додатково (див. Все кріплення в розділі ). Кріплення та лижі продаються окремо, за бажанням, ми можемо встановити вбрання кріплення на придбані лижі БЕЗКОШТОВНО - але в цьому випадку товар поверненню / обміну підлягати вже не буде. Ви також можете придбати окремо лижі і окремо кріплення і встановити їх самостійно. До установки - лижі / кріплення можна повернути / обміняти згідно із законодавством України.

Лижі бігові Tisa Sport Step - прогулянкові бігові лижі для катання коньковим ходом, відмінно підійдуть для любителів і початківців лижників. Особливостями лиж є технології, які були використані при їх виготовленні: AirChannel (лижі стають легкими і практично не відчуваються на нозі), Power Edge (розподіляє відштовхувальні зусилля), Ultra Tuning (спеціальна обробка, що робить лижі Супершвидка), Standard Base, Sandwich. Перевагою лиж є їх посилені канти, які гарантують додаткову торсионную жорсткість. Лижі бігові Tisa Sport Step створені з деревини тропічного дерева капок, завдяки якому лижі значно знижені у вазі, залишаючись в тій же ціновій категорії. Перевагами даних лиж можна визначити та його легку керованість на поворотах, їх поліпшену стійкість, а також універсальну структуру (поєднання великої глибокої поздовжньої структури з дрібною накаткою).

Особливості лиж:
- прогулянкові;
- технології: AirChannel (лижі стають легкими і практично не відчуваються на нозі), Power Edge (розподіляє відштовхувальні зусилля), Ultra Tuning (спеціальна обробка, що робить лижі Супершвидка), Standard Base, Sandwich;
- посилені канти;
- деревина тропічного дерева капок;
- легка керованість;
- стійкість;
- талія - 50 мм, п'ята - 52 мм, ширина носа - 55 мм.

Лижі бігові Tisa Sport Step - якість, перевірена часом!

Характеристики:
Тип: бігові лижі;
Серія: прогулянкові;
Матеріал: деревина тропічного дерева капок, прошарку з фибергласса;
Форма: спрямована;
Категорія: унісекс;
Вікова група: для дорослих;
Рівень катання: аматорський, початківець;
Стиль катання: класичний;
Ширина талії: 50 мм;
Ширина п'яти: 52 мм;
Ширина носа: 55 мм.

Виробник: Tisa (Україна).
Компанія Tisa була створена ще в 1949 р Компанія спеціалізується на виробництві спортивного інвентарю. Звичайно ж, якість і надійність виробів Tisa доводиться не тільки численними шанувальниками цієї торгової марки, але і таким тривалим часом перебування на ринку. ТМ Tisa виготовляє лижі, починаючи від дитячих моделей і закінчуючи лижами для професійних спортсменів.


Лижі бігові Tisa Sport Step 2015/2016 купити за вигідною ціною 1 067 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Мужские лыжи таких виробників, як наприклад: Tisa в магазині terrasport.ua
Лижі бігові Tisa Sport Step 2015/2016

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Лижі бігові Tisa Sport Step 2015/2016"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно мрієте зайнятися спортом? Лижі бігові Tisa Sport Step 2015/2016 буде Вашим першим кроком. В « Чоловічі лижі » є все, що необхідно спортсмену. Чоловічі лижі здивує Вас своєю якістю. Лыжи беговые Fischer Sporty Crown 2015/2016 - 172 , Лыжи беговые Fischer Sporty Crown 2015/2016 - 172 і Лыжи беговые Fischer Sporty Crown 2015/2016 - 172 від знаменитих світових виробників 1517 Ви знайдете в нашому розділі Чоловічі лижі . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Чоловічі лижі . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн