Лямки для тяги Adidas

КОД ТОВАРУ: 76122
  • Лямки для тяги Adidas
Лямки для тяги Adidas
Особливості лямок штангіста: для поліпшення хвата штанги, для поліпшення ефективності вправ, виконані з міцного матеріалу, лямка фіксується за рахунок петлі, можна використовувати для страховки на перекладині. Матеріал: синтетична тканина. Довжина: 58 см. Ширина: 4 см.
Adidas
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ціну уточнюйте
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 0 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
ADGB-12141
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Лямки штангіста Adidas призначені для роботи зі штангою в якості страховки, вони складаються з строп, що накладаються на кисті і фіксуються за рахунок утворених при цьому петель.
Лямки штангіста Adidas відмінно служать в якості фіксаторів, що забезпечують міцність, м'якість, гнучкість, неслизьку поверхню. Лямки можна використовувати для страховки на перекладині при виконанні різних вправ.

Особливості лямок штангіста:
- для поліпшення хвата штанги;
- для поліпшення ефективності вправ;
- виконані з міцного матеріалу;
- лямка фіксується за рахунок петлі;
- можна використовувати для страховки на перекладині.

Лямки штангіста Adidas - для поліпшення хвата штанги!

Характеристики:
Матеріал: синтетична тканина.
Довжина: 58 см.
Ширина: 4 см.

Виробник: Adidas (Німеччина).
Adidas - один зі світових лідерів з виробництва спортивних товарів. Випускає спортивне взуття, одяг, інвентар декількох напрямків і концепцій, що характеризуються інноваційними технологіями, високою якістю, сучасним спортивним дизайном. Серед найвідоміших слоганів концерну Adidas: "Неможливе можливо".


Лямки для тяги Adidas підібрати і купити за реальною ціною 0 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Крюки и лямки штангиста таких торгових марок, як наприклад: Adidas в електронному магазині Terra Sport
Лямки для тяги Adidas

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Лямки для тяги Adidas"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно хочете зайнятися фігурою? Лямки для тяги Adidas допоможе почати легко. В « Гаки та лямки штангіста » є все, що Вам знадобиться. Гаки та лямки штангіста обрадує Вас своєю надійністю. Накладки на ладони для тяжелой атлетики Sveltus Grip Pad, 2 шт (SLTS-5651) , Накладки на ладони для тяжелой атлетики Sveltus Grip Pad, 2 шт (SLTS-5651) і Накладки на ладони для тяжелой атлетики Sveltus Grip Pad, 2 шт (SLTS-5651) від кращих світових постачальників 4785 Ви зможете знайти в нашій лінійці Гаки та лямки штангіста . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Гаки та лямки штангіста . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн