Лямки для тяги Power System Power Straps PS-3400 чорні

КОД ТОВАРУ: 120056
  • Лямки для тяги Power System Power Straps PS-3400 чорні
Лямки для тяги Power System Power Straps PS-3400 чорні
Тип лямок: аксесуар для силових тренувань. У комплекті: пара. Матеріал: бавовна, неопрен, ущільнення з твердої піни. Колір чорний.
Power System
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
273 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 36 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
45 см
АРТИКУЛ
PS-3400_Black
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Лямки Power System Power Straps чорні використовуються в силових тренуваннях зі штангою, гантелями, на турніку. Дозволяють значно знизити навантаження на пальці рук, направляючи її на ізольовану роботу цільових м'язів. Збільшують робочий вага при становій тязі, підтягування з вагою, вправах зі штангою і гантелями.
Лямки Power System Power Straps чорні виготовлені зі спеціального міцного матеріалу, що не дає рукам зісковзувати з тієї чи іншої робочої поверхні. Дуже просто і надійно фіксуються на зап'ястях. Довжина стрічки, призначеної для намотування на гриф штанги, гантелі або турніка становить 45 см. Завдяки міцної тканини і надійної обробці швів лямки мають велику міцність і можуть прослужити досить довго.

Особливості лямок:
- аксесуар для силових тренувань;
- регульований розмір;
- надійно і просто фіксуються на зап'ясті;
- прості в застосуванні;
- рекомендовано прати вручну.

Характеристики:
Тип лямок: аксесуар для силових тренувань.
У комплекті: пара.
Матеріал: бавовна, неопрен, ущільнення з твердої піни.
Колір: чорний.

Виробник: Power System (Чехія).

Power System - відомий в Європі виробник різноманітної спортивної продукції: рукавичок, поясів, еспандерів, фитболов, гантель, скакалок, супортів, захисту, шейкерів і т.д. Вся продукція, що випускається компанією продукція характеризується чудовою функціональністю і сучасним дизайном.


Лямки для тяги Power System Power Straps PS-3400 чорні купити за вигідною ціною 273 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Крюки и лямки штангиста таких торгових марок, як наприклад: Power System в електронному каталозі Терраспорт
Лямки для тяги Power System Power Straps PS-3400 чорні

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Лямки для тяги Power System Power Straps PS-3400 чорні"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Гаки та лямки штангіста

Давно мрієте зайнятися спортом? Лямки для тяги Power System Power Straps PS-3400 чорні буде Вашим першим кроком. В « Гаки та лямки штангіста » є все, що необхідно спортсмену. Гаки та лямки штангіста здивує Вас своєю якістю. Манжет для тяги Power System Ankle Strap PS-3410 , Манжет для тяги Power System Ankle Strap PS-3410 і Манжет для тяги Power System Ankle Strap PS-3410 від знаменитих світових виробників 4785 Ви знайдете в нашому розділі Гаки та лямки штангіста . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Гаки та лямки штангіста . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн