Лямки для тяги Stein SLN-2506

КОД ТОВАРУ: 101131
  • Лямки для тяги Stein SLN-2506
Лямки для тяги Stein SLN-2506
Колір чорний; Матеріал: бавовна; Розмір: універсальний. Особливості: зроблені з високоякісної бавовни; розподіляють навантаження на м'язи; мають неслизьку структуру; витримують великі навантаження.
Stein
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
192 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 26 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
АРТИКУЛ
SLN-2506
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Лямки для підтягування і тяги Stein SLN-2506 є чудовою частиною спортивних аксесуарів, завдання яких полягає в розвантаженні кистей, плечі і їх суглобів. За допомогою таких лямок забезпечується висока результативність тренувань, так як вони сприяють збалансуванню розподілу навантаження на спину і кисті рук. Дані лямки від Stein забезпечують також зручний хват, що неймовірно важливо при виконанні різних вправ.


особливості:
- зроблені з високоякісної бавовни;
- розподіляють навантаження на м'язи;
- мають неслизьку структуру;
- витримують великі навантаження.


Характеристики:
Колір:
чорний;
Матеріал: бавовна;
Розмір: універсальний.


Виробник: Stein (Німеччина).
Німецький виробник, який займається твором спортивної екіпіровки і аксесуарів Stein, став одним з найбільш успішних брендів в своїй сфері і завоював надзвичайну популярність на ринку. На сьогодні вироби бренду Stein використовуються в професійних масштабах, а також спортсменами зі світовим ім'ям.


Лямки для тяги Stein SLN-2506 вибрати за доступною вартості 192 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Крюки и лямки штангиста таких брендів, як наприклад: Stein в каталозі магазина Terrasport
Лямки для тяги Stein SLN-2506

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Лямки для тяги Stein SLN-2506"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Гаки та лямки штангіста

Давно хотіли зайнятися спортом? Лямки для тяги Stein SLN-2506 - це Ваш перший крок. В « Гаки та лямки штангіста » є все, що знадобиться спортсмену. Гаки та лямки штангіста здивує Вас своєю оригінальністю. Гаки для тяги Valeo TA-8130 , Гаки для тяги Valeo TA-8130 і Гаки для тяги Valeo TA-8130 від кращих світових виробників 4785 Ви можете знайти в нашій категорії Гаки та лямки штангіста . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Гаки та лямки штангіста . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн